Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.731
% 1.59
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.731
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance.US, MoonPay İle Ortaklık Kurdu

Kripto borsası Binance.Us, Amerikalı müşterilerinin dolar yatırmasını veya çekmesini imkansız hale getiren aksaklıkları engellemek için yeni bir yol haritası çizdi. Şirket geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ödeme sağlayıcısı MoonPay ile ortaklık kurduğunu söyledi.

Yapılan açıklamada Binance.Us müşterileri artık hesaplarına ekleme yapmak isterse ilk önce Usdt Stablecoinine sahip olup diğer coinlere dönüştürebileceğini söyledi.

Şirket ayrıca “Binance.US mobil uygulaması üzerinden kripto alım satımını hızlı ve kolay hale getirmek için MoonPay ile ortaklık kurduk.” dedi. Müşteriler USDT satın almak için banka kartlarını, kredi kartlarını, Google Pay ve Apple Pay’i kullanabilir. Şirket, “USDT ile daha sonra borsada bulunan 150 adet coini anında alım satım ile kullanabilirsiniz. Dedi.

Bir MoonPay temsilcisi yaptığı açıklamada “MoonPay hem rampa içi hem de rampa dışı hizmetler sağlıyor” dedi. “Binance.US kullanıcılarıyla ilgili olarak, kriptolarını itibari paraya dönüştürmek ve ABD banka hesaplarına yatırmak isteyen kullanıcılara bir hizmet sağlıyoruz. MoonPay, tüm müşteriler üzerinde sıkı KYC kontrolleri gerçekleştiriyor. Mevcut ortaklarımızın çoğunu destekliyoruz ve bu işlevsellik ile değiş tokuş yapar.”

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Binance.Us Sorunu

Dünya’nın en büyük Kripto borsası Binance, geçtiğimiz günlerde birçok sorunla karşı karşıya kalmıştı. Bundan dolayı Binance.ABD’li müşteriler, bankacılık ortaklarının bir aydan fazla bir süredir dolar yatırıp çekemiyor.

Sec’in 17 Haziran’da borsa yetkililerinin Binance.US bulut altyapısına erişimini engellemeyi amaçlayan teklifiyle borsa yakında Binance.US’tan ayrılabilir. Fakat teklif hâlâ federal onay bekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir