Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.453
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.453
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Milyonlar ZkSync Blockchain’e Bağlanıyor!

ZkSync Blockchain

Geçtiğimiz hafta Coin Mühendisi youtube kanalımızdaki canlı yayınımızda duyurduğumuz Arbitrum airdrobundan sonra yeni airdrop beklediğimiz projelerden biri olan ZkSync Blockchain ağında yeni gelişmeler var!

Milyon Dolarlar ZkSync Blockchain’e Bağlanıyor!

Son zamanlarda, kripto kullanıcıları potansiyel bir token airdrop beklentisiyle milyonlarca doları zkSync ağına köprü kuruyor.

Peki Nedir bu Zksync?

ZkSync Ethereum katman 2 blok zincirinde ZK-Rollup teknolojisini kullanan bir ölçekleme protokolüdür. ZK-Rollup(Sıfır Bilgi toplaması), doğruluk kanıtı sistematiğini kullanıyor. Ayrıca bu protokol, hesaplamayı da zincir dışında gerçekleştirir ve çoğu zaman verilerini blok zinciri dışında depolar.

Nansen’den gelen verilere göre, geçtiğimiz hafta zkSync ağına yaklaşık 8 milyon dolar değerinde token girdi.

ZkSync Blockchain

Ayrıca, DeFiLlama verileri, zkSync tabanlı merkezi olmayan borsa ZigZag’daki toplam kilitli değerin geçtiğimiz hafta 1,5 milyon dolardan Salı günü ani bir yükselişle 13 milyon doların üzerine çıktığını gösteriyor. Veriler, ZigZag’a yapılan tüm bu akışların tether (USDT) stabilcoinlerinde olduğunu gösteriyor.

Bu tür hareketler muhtemelen, katman 2 blockchain ağı olan Arbitrum’un geçen hafta aldığı bir kararla tokenini kullanıcılara verme hamlesinin ardından diğer ağlardan bir token airdrop beklentisiyle geliyor.

Nansen analisti Martin Lee, CoinDesk’e gönderdiği bir notta, “Arbitrum airdropu, henüz bir token başlatmamış olan diğer zincirlerde airdrop avcılığına olan ilgiyi yeniden canlandırdı” dedi. 

Sonuç olarak, kripto para birimi piyasası hala çok yeni ve değişken bir piyasa. Ancak, zkSync gibi katman 2 blockchain çözümleri ve potansiyel token airdropları gibi gelişmeler, kripto para birimlerinin benimsenmesini ve kullanımını artırmaya devam ediyor. Yatırımcılar, bu gelişmeleri takip etmeli ve yatırım kararlarını yaparken dikkatli olmalıdır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir