Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.498
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.498
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Coinmuhendisi ile Paris Blockchain Week 2023

Paris Blockchain Week 2023

Paris Blockchain Week, blockchain teknolojisindeki en son gelişmeleri ve çeşitli sektörlerdeki potansiyel uygulamalarını araştıran bir oluşumdur. Profesyoneller, kripto meraklıları, yatırımcılar ve girişimcilerin yer aldığı dünyanın en büyük konferanslarından birisidir.

Etkinlik 10.000’den fazla katılımcıyı ağırladı ve geçen yıl biletleri tükendi. Birçok önemli etkinlikte olduğu gibi, Coinmuhendisi ekibi olarak, siz değerli takipçilerimize en son haberleri takip etmek ve getirmek için Paris Blockchain Week etkinliğinde yerimizi aldık.

Paris Blockchain Week 2023

Paris Blockchain Week Blockchain endüstrisindeki en etkili küresel olaylardan biri. En büyük yetenekler, bir sonraki ağı oluşturmak için yüz yüze burada buluşuyor. İş liderlerinin, yatırımcıların, girişimcilerin, geliştiricilerin fikir üretmek ve ilerleme sağlamak için bir araya geldikleri yer burasıdır dersek heralde abartmış olmayız.
‍‍
Yaklaşık 10.000’den fazla aynı fikirde insan, dünyanın en heyecan verici şehirlerinden birinde paylaşmak, öğrenmek ve iş yapmak için bir araya geliyor. En önemlisi de biletler çok öncesinde tükendi.

20 Mart ile başlayan etkinlik ilk olarak  web3, NFT, Metaverse ve Blockchain ile ilgilenen yatırımcıları bir araya getirdi. Bu etkinlik özellikle web3, NFT, Metaverse ve Blockchain ile ilgilenen yatırımcıları bir araya getirdi. Web3 yatırımcıları yeni kurulan şirketlerle bağlantı kurmak, en son pazar iç görülerini edinmek ve sektör liderlerinden gelen konuşmaları dinlemek için çok büyük bir fırsat yakalamış oldu.

paris blockchain week 2023
Paris Blockchain Week etkinliğinde 21 Mart ana konusu, Web3’ün günümüzde ki gelişimi ve değişimi. Web3XP adlı bir günlük etkinlik, markaların ve içerik oluşturucuların meta veri havuzunda nasıl değer üretebileceğine ve Web2 şirketlerinin Web3’e nasıl geçebileceğine odaklanacak. Etkinlik; tüketici markaları, oyun, koleksiyon, sanat ve moda iş profesyonellerinin katılımıyla dolu bir şekilde gerçekleşiyor.

Web3XP, Web3 başarısını keşfetmek ve planlamak için önde gelen oyunculardan büyük Web3 projeleri ve büyük marka kullanım durumları hakkında bilgilendirmeler yapılacak. Markanızı Web3 için nasıl geliştirebileceğiniz konusunda bir çok detay sizlere sunulacak. Bu bağlamda sadece teknik işler değil, aynı zamanda ürün geliştirme, veri, tasarım, mühendislik, güvenlik, finans, hukuk, pazarlama, ticari operasyonlar ve strateji, satış vb. işler de temsil edilecek.

Paris Blockchain Week (PBW) ‘nin 2023 sürümü ConsenSys, Ledger, Animoca Brands, Algorand, ve daha fazlası gibi sektörün en büyük oyuncularından bazılarının konuşmacılarını içeriyor. Ana zirve ve Web3 odaklı Web3XP’den oluşur ve ana temaları arasında diğerleri arasında kamu politikası, kurumsal blok zincir, açık finans, Web3 sanatı ve Web3 kültürü ve eğlencesine yatırım konuları yer almaktadır.

Paris Blockchain Week (PBW) 2023 sponsorları arasında bir çok büyük şirket ve oluşum mevcuttur.

paris blockchain week 2023

İşte 2022 Paris Blockchain Week etkinliğine konuşmacı olarak katılan bazı önemli proje yetkilileri: 

paris blockchain week 2023

2022 Paris Blockchain Week etkinliğinde Binance kurucusu Changpeng Zhao başta olmak üzere önde gelen isimlerinden bazıları açılış konuşması gerçekleştirmişlerdi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir