Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.950
% 3.63
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.950
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Airdrop Yapacak Olan Arbitrum, OTC Piyasalarda İşlem Görüyor

Arbitrum

Arbitrum, Ethereum blok zincirindeki ölçeklenebilirlik sorunlarına çözüm sunan katman-2 bir protokolüdür. Protokol, özellikle yüksek işlem ücretleri ve düşük işlem hızları ile karşı karşıya kalan Ethereum kullanıcıları için çözüm sunar. Ayrıca, merkezi olmayan bir özerk organizasyona (DAO) geçiş yapmasıyla da dikkatleri üzerine çekmiştir.

Arbitrum’un yeni tokenı ARB, DAO yönetişimine resmi geçişi işaret eder ve ARB sahipleri, Arbitrum One ve Arbitrum Nova adlı ağları yöneten önemli kararlar üzerinde oy kullanabilirler. ARB airdrop’unun uygun topluluk üyelerine 23 Mart’ta dağıtılması planlanıyor.

Ancak, piyasaya sürülmemiş ARB tokenlerinin OTC piyasasında spekülasyon amaçlı satışı, birçok kişinin dikkatini çekmiştir. Piyasaya sürüldüğünde ARB tokenin fiyatının yüksek olabileceği spekülasyonlarına dayanan bu satışlar, çoğu insanın jeton başına 0,5 $ ‘dan satmayı ve alıcılar için 0,5 $’ lık olası bir kar için yer vermeyi umursamamasına neden olmuştur.

Arbitrum, Ethereum katman-2 pazar payının %55’ini elinde tutuyor ve ARB tokenına yönelik beklentiler, ağın hayata geçmesinden bu yana artmaktadır. ARB’nin toplam 10 milyar dolaşım sayısıyla, Arbitrum topluluğu bu tokenlerin %56’sını kontrol edecek.

Ancak, ARB airdrop’u sunan kimlik avı web siteleri ve dolandırıcılık raporları da dikkatleri üzerine çekmiştir. Arbitrum topluluğu, kullanıcıları bu tür dolandırıcılıklara karşı uyararak, dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Arbitrum’un rakibi Optimism, DAO yönetişimine kendi geçişini yaptığında OP tokenini piyasaya sürmüştü. Ancak, Arbitrum’un özellikleri ve topluluğunun gücü, ARB tokenının geleceği hakkında olumlu beklentilere yol açmaktadır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir