Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.903
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.903
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance Launchpad, Space ID Varlıkları için 2,8 Milyar Doların Üzerinde BNB Taahhüdü Aldı

Space ID

Binance Launchpad, yeni projelerin token’larına tahsisat almak isteyen yatırımcılar için kazançlı olmaya devam ediyor. Binance Launcpad, son gözdesi Space ID projesi için 2,8 Milyar Doların Üzerinde BNB Taahhüdü Aldı.

Space ID, geçtiğimiz salı günü başlayan 48 saatlik bir süre boyunca 99.000 sahipten 8,4 milyon bnb (BNB) üzerinde token taahhüt aldı. Launchpad katılımı ise Çarşamba yani bugün son buluyor.Bu, bnb için mevcut piyasa fiyatlarında 2,85 milyar doların üzerinde taahhüt anlamına geliyor.

Space ID’nin token dağıtımı bugün 13.00’e kadar tamamlanacak. 15.00 itibari ile de ID/BTC, ID/USDT ve ID/BNB işlem çiftleriyle listeleme gerçekleşecek.

Token’ların satış fiyatı da 1 ID için 0.025 dolar olarak belirlenmişti.

Nihai tahsis, katılan toplam hamil sayısına bnb taahhütlerinin sayısına göre hesaplanacaktır.

CoinDesk - Bilinmiyor

SPACE ID, blok zincirleri ve Web3 alanında bir domain hizmeti ağıdır. Bu platform, evrensel bir kimlik hizmeti sunar ve Web3 alan adlarını keşfetmek, kaydetmek, ticaretini yapmak ve yönetmek için tek bir çözüm sağlar.

Bu ad hizmeti ağı, aynı zamanda geliştiriciler için bir Web3 Name SDK & API sunar. Bu, geliştiricilerin farklı blok zincirlerinde Web3 alan adlarını kolayca oluşturmalarına ve yönetmelerine olanak tanır. Ayrıca herkesin çok zincirli bir isim hizmeti aracılığıyla kolayca bir Web3 kimliği oluşturmasına da izin verir.

Coinmuhendisi olarak Space ID Launchpad’e Binance üzerinden katılım detaylarının yer aldığı içerik videomuz Coinmuhendisi Youtube kanalımızda yayında. Bu tarz fırsatlardan anlık haberdar olmak için bizleri takipte kalmayı unutmayın.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir