Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.631
% 0.53
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.631
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Microsoft, Edge Tarayıcı İçin Kripto Cüzdanı Test Ediyor

Edge Kripto

Microsoft Edge tarayıcısı üzerinde çalışan NFT ve kripto dostu bir Web3 cüzdanı için çalıştığı iddia edilmekte.

Yazılım araştırmacısı Albacore’un Twitter’daki bir paylaşımına göre, Microsoft’un yeni Web3 cüzdanının ilk aşamalarını gösteren bir dizi Edge kullanıcı arayüzü (UI) ekran görüntüsü yayınlandı.

Ekran görüntülerini yorumlayan Albacore, “Microsoft Edge’in yaklaşmakta olan şüpheli özelliklerinin en yenisi olan bir kripto cüzdanı, bu tür bir şeyin varsayılan tarayıcıya eklenmesi konusunda nasıl hissedeceğimden emin değilim” dedi.

Eğer iddialar doğrulanırsa, cüzdanın Microsoft’un parolalara ve kurtarma anahtarlarına erişimi olmayacak. Ayrıca cüzdanın Edge tarayıcı içinde gömülü olarak gelebileceği düşünülüyor.

Ekran görüntüleri detaylı incelendiğinde, Edge için yapılan cüzdanın özellikleri arasında kripto varlık takas etme, gönderme ve satın alma kabiliyetleri olduğu anlaşılıyor. Ayrıca kripto borsası Coinbase ve Web3 altyapı firması MoonPay, cüzdan içerisinde kripto satın almanıza yardımcı olan platformlar arasında gözükmekte.

NFT’ler için ise sızdırılan ekran görüntülerine bakıldığında cüzdanın UI kısmında “İlk NFT’niz için farklı pazarlara göz atın, NFT koleksiyonunuzu oluşturdukça onları burada düzenleyeceğiz” yazmakta.

Görünüşe göre Microsoft bu hamle ile, Google Chrome ve Apple Safari gibi tarayıcıları geride bırakmak için yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam edecek.

Microsoft, 7 Şubat’ta hem Bing hem de Edge tarayıcılarına yapılan yeni yükseltmelerin bir parçası olarak yapay zeka (AI) destekli arama motorlarının ve OpenAI’nin ChatGPT’si aracılığıyla sohbetin entegrasyonunu duyurdu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir