Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.035
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.035
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Mastercard Yeni Web3 Ürününü Duyurdu!

Mastercard

Mastercard, kullanıcı doğrulama standartlarını geliştirmeyi amaçlayan yeni bir Web3 çözümü olan “Mastercard Crypto Credential”ı başlattığını duyurdu

Dünyanın ödeme aracı devi Mastercard kripto ve Web3 alanındaki yatırımlarına devam ediyor. Şirket geçtiğimiz gün kripto alanında daha fazla ürün geliştirmek için kripto firmalarıyla çalışmak istediğini belirtmişti. Ardından şirket, kriptoya daha fazla güven sağlamak için Polygon ve Solana ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Şirketin sektöre olan ilgisi ve yatırımları devam ediyor.

Mastercard, kullanıcı doğrulama standartlarını geliştirmeyi ve kötü aktörlerin dijital varlık alanındaki fırsatlarını azaltmayı amaçlayan yeni bir Web3 çözümü olan “Mastercard Crypto Credential”ı başlattığını duyurdu. Kullanıcılara bir benzersiz tanımlayıcı verilerek, adreslerin Mastercard tarafından incelendiği ve firmanın standartlarına uygun olarak çalıştığını anında doğrulama imkanı sağlanacak. Ayrıca, kötü niyetli faaliyetlerde bulunan kullanıcıların doğrulamaları iptal edilebilecek.

Mastercard, Bit2Me, Lirium, Mercado Bitcoin ve Uphold gibi kripto cüzdan sağlayıcıları ile işbirliği yaparak yeni Web3 ürününü geliştirdi. Blok zincirleri açısından ise Aptos Labs, Ava Labs, Polygon Labs ve The Solana Foundation ile ortaklık kuruldu. Ayrıca, CipherTrace Traveler gibi hizmetlerden de yararlanılarak adres doğrulaması ve sınır ötesi işlemler için Seyahat Kuralı uyumluluğu desteklenecek.

Mastercard’ın rakibi Visa da, kripto başkanı Cuy Sheffield’in Twitter’da yeni bir stablecoin ödeme odaklı proje duyurusunu yaparak kripto hamleleri yapmaktadır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version