Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.438
% 2.79
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.438
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Kraken’in Shiba Inu (SHIB) Listelemesi Gerçekleşecek mi?

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından Kraken‘in Shiba Inu’yu (SHIB) ne zaman listeleyeceği net bir biçimde belli değil.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kraken, topluluğun isteğini fark ettiklerini fakat yapılacak daha çok iş olduğunu ifade ederek Shiba Inu’yu listeleme konusunda açıklamada bulundu.

Önceki gün haberini verdiğimiz üzere, Kraken’in ürün lideri Brian Hoffman, San Francisco merkezli borsanın, topluluk üyeleri 2000 beğeni toplayabildikleri takdirde token’ı listeleyeceğini duyurmuştu.Shiba Inu ordusu hedefi birkaç dakika içinde aştı ancak dün listeleme gerçekleşmedi.

Kraken, en büyük kripto topluluklarından biri olan SHIB Army’nin isteklerini net olarak duyduklarını açıkladı. Hoffman, üyelerinin sergilediği katılım düzeyine yanıt olarak topluluğu “vahşi” olarak nitelendirdi. Kraken, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“SHIBArmy sizi net bir biçimde duyduk! Topluluk, tüm listelemeler için düşüncelerimizin önemli bir parçasıdır ve desteğinizi açıkça gösterdiniz. Listeleme inceleme sürecimizde ilerlerken yapmamız gereken daha çok iş var.”

En büyük Shiba Inu balinasının bugün erken saatlerde fonlarını farklı cüzdanlara aktarmaya başladı. Bu haberin ardından SHIB fiyatı %7’nin üzerinde gerileme yaşadı. SHIB, yazının yazıldığı sırada 0,00006613 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir