Kriptolar:
29213
Bitcoin:
$63.723
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.10
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 0.46
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.723
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Google’da Popüler Kripto Varlıkları En Çok Arayan Ülkeler

Çinli gazeteci Wu, Google Trends’den elde edilen verilere göre, dünya genelinde bir yıl içinde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) ve NFT’leri en çok arayan ülkeleri paylaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

En popüler kripto para Bitcoin’i bir yıl içinde dünya çapında Google’da en çok arayan ülkeler sırasıyla Nijerya, El Salvador, Türkiye, Gürcistan ve Slovenya oldu.

Bitcoin’den sonra en büyük piyasa değerine sahip kripto para Ethereum’u bir yıl içinde dünya çapında Google’da en çok arayan ülkeler sırasıyla İsviçre, Çin, Etiyopya, Filipinler, Singapur oldu.

Son zamanlarda büyük bir yükseliş gerçekleştiren meme token Shiba Inu’yu, dünya çapında bir yıl içinde Google’da en çok Çin, Türkiye, Singapur, Hong Kong ve Amerika Birleşik Devletleri aradı.

Elon Musk’ın favori coini olan en popüler meme token Dogecoin ise bir yılda dünya çapında Google’da en çok Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Singapur ve Hollanda aradı.

Fiziksel koleksiyon parçalarının dijitalde yansıması olarak görülen NFT’lere ilgi tüm dünya genelinde artmaya başladı. Bu ilgiyle beraber bir yılda dünya çapında Google’da en NFT araması yapan ülkeler sırasıyla Çin, Singapur, Hong Kong, Venezuela ve Filipinler oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir