Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.756
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.756
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Shıba Mini Boğa Döngüsünü Kaçıracak Mı?

shıba

Shıba fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Son dönemde kripto para piyasalarında gözlenen genel yükseliş, birçok yatırımcının yüzünü güldürmüş durumda. Ancak, SHIBA tarafında beklenen yükseliş hareketinin henüz gerçekleşmediğini gözlemliyoruz. Bu durum, yatırımcılar arasında SHIBA’nın bu yükseliş dalgasından yeterince faydalanamayacağı düşüncesini akıllara getiriyor. Diğer altkoinlerde son birkaç haftadır %50′ye varan oranlarda yükselişler yaşanırken, SHIBA’nın yükselişi %28 gibi bir seviyede kaldı ve beklentilerin gerisinde kaldı.

Önümüzdeki günlerde, BTC/ETH gibi Ethereum’un Bitcoine karşı pozitif durumunu gösteren bir paritede  bir kırılma veya pozitif yönde bir hareket yaşanması durumunda, diğer altkoinlerde de pozitif yükselişlerin çok daha olası olduğunu görebiliriz. Bu sürece girdiğimiz takdirde, SHIBA tarafında da belirgin bir yükseliş beklenebilir.

Piyasadaki genel eğilimler ve ana kripto para birimlerinde yaşanacak hareketler, genellikle diğer altkoinlerin performansını etkileme eğilimindedir. Eğer BTC.D gibi paritede bir ivme yakalarsak, bu durum diğer altkoinlerin de yukarı yönlü hareket etmesine katkıda bulunabilir. Dolayısıyla, SHIBA’nın da bu olumlu dönemden etkilenerek belirgin bir yükseliş göstermesi beklenebilir.

Yatırımcılar, önümüzdeki günlerde kripto para piyasasının genel trendlerini yakından takip etmeli ve BTC/ETH ve BTC.D gibi paritelerde olası kırılmaları veya pozitif fiyat hareketlerini izlemelidir. Bu gelişmeler, SHIBA gibi altkoinlerin de potansiyel yükselişini etkileyebilir ve bu durumda SHIBA’nın da beklenen yükselişi gerçekleştirmesi mümkün olabilir.

Shıba Düşen Kanalı Kırabilecek Mi ?

Shıba Mini Boğa Döngüsünü Kaçıracak Mı?

SHIBA’nın geç kaldığı yükseliş dalgasını anlamak için haftalık mum grafiklerini incelemek oldukça önemli görünüyor. Bugüne kadar SHIBA, belirgin bir kırılma gerçekleştiremedi ve kendi grafiğinde yeterince alıcı baskısı oluşturamadı. Bunun sebebi olarak, bu zaman diliminde SHIBA’nın ikili dip formasyonunu oluşturma çabası göstermesi gösterilebilir.

SHIBA’yı etkileyen bir diğer faktör ise düşen kanal formasyonu oldu. Bu kanal, destek ve direnç seviyelerini belirlemede etkili oldu ve SHIBA, orta bandı geçtikten sonra kritik bir direnç seviyesiyle karşılaştı. Bu seviye, 2021’in 2. ve 3. çeyreklerinden itibaren SHIBA için güçlü bir destek/direnç bölgesi olmuş durumda.

Eğer 0.00000855 dolar bölgesinde net bir kırılma gözlemleyebilirsek, kanalın üst bandına doğru bir hareket gözlemlenebilir. Ayrıca, BTC/ETH ve BTC.D gibi ana kripto paritelerinde altkoinler lehine pozitif ayrışmalar görülmesi durumunda, SHIBA’nın 0.000017 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş yaşaması beklenebilir. Bu yükseliş, yatırımcılara %110’luk bir getiri sağlayabilir ve onları memnun edebilir.

Ancak, unutulmaması gereken bir nokta var. Eğer 0.00000855 dolar direncini aşamazsak, geri çekilmelerin alt destek seviyelere doğru olabileceği şaşırtıcı olmayabilir. SHIBA’nın belirlenen direnç seviyesini aşamaması durumunda, daha aşağı seviyelere doğru bir düzeltme yaşanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir