Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.632
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.632
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

CZ Memecoinler Hakkında Konuştu

memecoinler

Son dönem kripto para piyasasında trend halini alan ürünlerden biri de Memecoin‘lerdir. Pek çok yatırımcı bu tokenları erken keşfederek paralarını büyük miktarlara katlamayı başardı. Tabi, bununla birlikte tüm varlığını kaybedenler de oldu. Hacmin büyük olduğu memecoinler birçok merkezi borsa tarafından listelendi. Binance borsası da bunlardan biri oldu.

Dünyanın en büyük borsası olan Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao da bu konu hakkında kendi görüşlerini aktardı. CZ, 1 Mayıs 2023 tarihinde Twitter’da gerçekleşen AMA (bana istediğini sor) etkinliğinde katılımcıların sorularını cevapladı. AMA süresince CEO memecoinler yanı sıra Kimlik doğrulama, kriptoda bir sonraki akım, NFTler, Token listelemeleri gibi konuları da ele aldı.

Dikkatinizi çekebilir: Memecoinler Nedir? Neden Yükseliyor?

 

Memecoinleri Gerçekten Anlamıyorum…

Memecoinlerden bahsederken CZ ilk olarak kendi düşüncelerini paylaştı. O, kişisel olarak memecoinleri anlayamadığını söyledi. Bunun nedenini ise bu token’ların gerçek bir değeri olmadığında gördü. Her zaman gerçek hayat kullanımı olan kripto paralardan yana olduğunu buna karşın söyledi. Tüm bu düşüncelerine rağmen kendi düşüncelerinin Binance listelemelerinde rol oynamadığını söyledi:

Memecoin’leri gerçekten anlamıyorum, ancak kasıtlı olarak Binance’in listeleme sürecine de dahil değilim. Bunun için zamanım yok ve ben karışmak istemiyorum. Listelemeler için herhangi bir kripto parayı zorlamak istemiyorum, çünkü bu süreçle ilişkilendirilmek istemiyorum. 

CZ Doge Shiba

Elon Musk Onları Anlıyor

Memecoin’lerle ilgili görüşlerini aktarmaya devam ederken kendisinin gerçekten bu kripto para türlerini anlamadığını tekrar söyledi. Fakat Elon Musk ve bazı bu sektöre dahil kişilerin memecoin’leri anlamakta başarılı olduğunu da vurguladı. Memecoin’lerin yüksek risk içermesinden dolayı borsanın bu tür kripto paraları listelerken hangi faktörleri dikkate aldığı hakkında da bahsetti.

Genel olarak meme paraları hakkında yorum yapacağım. Şahsen meme paralarını hiçbir zaman gerçekten anlamadım. Elon Musk ve diğerleri de dahil olmak üzere onları anlayan pek çok başarılı insan var, bu yüzden kullanıcıları ele alıyoruz. Bir coinin ticaretini yapan, onu isteyen, onunla oynayan vb. çok sayıda kullanıcısı varsa, o zaman büyük olasılıkla onu listeleriz.

Daha sonra kendi kişisel görüşlerinin borsa listelemelerinde herhangi bir katkısı olmadığını da tekrar tekrar dile getirdi. Onların memecoin’lere kesinlikle karşı olmadıklarını söyleyen CZ, aslında hiç bir kripto paraya karşı olmadıklarını ekledi. Borsa için en önemli şeyin sadece kullanıcıları olduğunu söyledi.

Doge Elon Musk

 

Beni En Çok Şaşırtan Dogecoin Oldu

AMA sırasında kendisi Dogecoin hakkında da yorumlarda bulundu. Bu memecoin’in kendisini yanılttığını söylemekten de çekinmedi:

Beni en çok şaşırtan memecoin Dogecoin oldu. Bu zamana kadar gelmeği başardı. Müthiş uzun bir zaman. Yıllar önce yok olacağını düşünüyordum. Ama Elon Musk ona yardım etti ve hayatını kurtardı. Muhtemelen de yaşamını önemli derecede uzattı.

CEO Shiba Inu hakkında da görüşlerine yer verdi. Bu memecoin’in şu an bile borsa üzerinde en büyük hacme sahip kripto paralardan biri olduğunu söyledi.

 

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir