Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.634
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.634
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Shiba Inu , Shıbarium Üzerinde Gizlilik Odaklı Ağ Başlatacak !

Shiba Inu , Gizlilik için Geliştirmeler Yapıyor !

Shiba Inu ekosistem tokeni TREAT, Shibarium blockchain için “yeni gizlilik katmanını” güçlendirecek.

Shıba Inu’nun bir temsilcisi, SHIB tokenlerinin değerini artırmak amacıyla Shibarium blockchain üzerinde yeni bir gizlilik odaklı ağ başlatılacağını duyurdu. Shıba Inu, bu yeni ağ üzerinde çalışmak için açık kaynaklı şifreleme şirketi Zama ile işbirliği yapacak. Kullanılacak mekanizma Tam Homomorfik Şifreleme (FHE) olarak adlandırılıyor ve geliştiricilere veriyi şifresini çözmeden güvenilmeyen alanlarda kullanma imkanı sağlıyor.

Bu adım, Shıba geliştiricilerine göre, SHIB token sahipleri için on-chain gizliliği artırarak kişisel ve işlem verilerini koruma konusunda yardımcı olacak. Shiba Inu ekosistem tokeni TREAT , bu “yeni gizlilik katmanını” destekleyecek. Yeni gizlilik katmanı, geliştiricilerin Ethereum blockchain üzerinde işlemleri gerçekleştiren Shibarium adlı bir Layer 2 ağı üzerine odaklanmış bir ağ eklemesine izin verecek. Shiba Inu’nun kurucu ortağı Shytoshi Kusama, bu ağların farklı varlıklar olduğunu belirtti ve Shibarium’un özellikle finansal hizmetler ve oyunlar üzerinde odaklandığını vurguladı. Ağ, blok zinciri üzerinde farklı uygulamalar için çeşitli tokenlar olan BONE, TREAT, SHIB ve LEASH‘ı kullanmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir