Kriptolar:
30251
Bitcoin:
$66.194
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.77
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.194
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Karadağ Adalet Bakanı ile SEC Temsilcileri Do Kwon için Bir Araya Geldi

Karadağ Adalet Bakanı yakın zamanda ABD SEC temsilcileriyle kripto yasallıklarını ve eski Terraform Labs lideri Do Kwon‘u çevreleyen soruşturmayı tartışmak üzere bir araya geldi. Halen Karadağ’da iade kararını bekleyen Kwon hakkında devam eden hukuki işlemler sürüyor.

Toplantı sırasında SEC, Bakan Andrej Milović’e Kwon’a yönelik soruşturmanın ayrıntılarını ve ABD’de kendisine karşı yürütülen mahkeme işlemlerine ilişkin güncellemeleri sundu. Tartışmanın belirli ayrıntıları açıklanmasa da, bu Kwon’un iade sürecinde ilerleme kaydedildiğini gösterebilir. gecikmelerle karşı karşıya kaldı.

İade kararı, Kwon‘un ABD’ye mi yoksa memleketi Güney Kore’ye mi gönderilmesi gerektiği konusundaki tartışmalar nedeniyle bir tartışma konusu oldu. Karadağ Yüksek Mahkemesi, Karadağ savcılarının Kwon’un Mart ayında Güney Kore’ye ilk iade kararına itirazlarının ardından, Nisan ayı başlarında kararın mahkemeye değil adalet bakanına ait olduğuna karar verdi.

Kwon ve Terraform Labs, daha önce SEC’in Şubat 2023’te algoritmik stablecoin Terra USD’nin (UST) bir yıl önceki çöküşüyle ​​ilgili olarak açtığı bir davada ABD jürisi tarafından sivil dolandırıcılıktan sorumlu bulunmuştu.

Kwon’un hukuki sorunları, geçen yıl Mart ayında Karadağ’da sahte seyahat belgeleri kullanmaktan tutuklanmasıyla başladı. 23 Mart 2024’te hapis cezasını tamamladıktan sonra Kwon’un yabancılara yönelik bir kabul merkezine nakledildiği ve yerel yetkililer tarafından pasaportuna el konulduğu bildirildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Karadağ Adalet Bakanı ile SEC Temsilcileri Do Kwon için Bir Araya Geldi” te bir düşünce

  1. Pingback: ABD'li Milletvekillerinden SEC'e Ethereum Çağrısı! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir