Kriptolar:
30251
Bitcoin:
$66.295
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.77
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.295
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Hong Kong’da Ethereum İçin Kritik Karar!

bitcoin, ethereum, hong kong yong

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC), spot Ethereum ETF ihraççılarını yakından ilgilendiren bir izin için çalışmalar yürütüyor.

Bloomberg’den gelen habere göre Hong Kong SFC, spot Ethereum borsa yatırım fonlarına (ETF) staking izni vermeyi görüşmeye başladı.

ABD’ye sunulan spot Ethereum ETF başvurularında staking seçeneği, başından beri tartışmaların merkezinde yer alıyordu. SEC, staking özelliğine şüpheyle yaklaşmış ve ihraççılardan bu seçeneği başvurularından kaldırmalarını talep etmişti.

SEC’nin bu talebinin ardından tüm başvuru sahipleri spot Ethereum ETF başvurularından staking seçeneğini kaldırmıştı. Fakat en büyük pazarlardan biri olan Hong Kong’un bu izni vermek için görüşmelere başlaması piyasa tarafından olumlu karşılandı.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle dakikalar içinde %1,5 yükselen Ethereum, 3.886 dolara kadar çıktı. SEC’nin bu akşam 23.00 sularında VanEck Ethereum ETF başvurusu için karar vermesi bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Hong Kong’da Ethereum İçin Kritik Karar!” te bir düşünce

  1. Pingback: ABD Başkanlık Seçimleri ve Kripto Sektörü - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir