Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.252
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.252
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Justin Sun Sevindiren Haberleri Verdi!

Justin Sun Sevindiren Haberleri Verdi! Dijital varlık girişimcisi Justin Sun ile ilişkili kripto para borsası HTX, bir hack saldırısının ardından Bitcoin yatırma ve çekme işlemlerine tamamen yeniden başladı. HTX’in kurucusu ve CEO’su Justin Sun, 26 Kasım’da yaptığı açıklamada, BTC, ETH, TRX ve USDT dahil olmak üzere tüm büyük para birimlerinin artık HTX’te para yatırma ve çekme için tamamen işlevsel olduğunu duyurdu.

Justin Sun, saldırı sırasında borsanın cüzdanından yaklaşık 30 milyon dolarlık kripto para çalındığını doğrulamıştı. HTX, hack saldırısının ardından Bitcoin yatırma ve çekme işlemlerini geçici olarak durdurmuştu.

Sun, hack olayıyla ilgili yaptığı açıklamada, çalışmaların büyük bir kısmının tamamlandığını ve önümüzdeki birkaç gün içinde kalan para birimlerini kademeli olarak geri getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Tüm çalışmaların önümüzdeki haftaya kadar tamamlanması bekleniyor. HTX’in hacklenmesi, borsanın kurucusu Justin Sun için ikinci büyük güvenlik sorunu oldu. Justin Sun’ın desteklediği bir başka borsa olan Poloniex, kısa bir süre önce, kripto para cinsinden 110 milyon doların üzerinde bir kayıpla sonuçlanan iki ayrı hack olayında hedef alınmıştı.

HTX’in hacklenmesi, kripto para borsalarının güvenlik konusundaki endişeleri yeniden gündeme getirdi. Kripto para borsaları, her geçen yıl daha fazla saldırıya maruz kalıyor. Bu saldırılar, borsaların kullanıcılarının paralarını kaybetmesine neden olabiliyor.

Dikkatinizi çekebilir: Binance, Yeni Altcoin Listeliyor!

HTX, hack saldırısının ardından güvenlik önlemlerini artıracağını açıkladı. Borsa, bu önlemler kapsamında, kullanıcıların hesaplarını daha iyi korumak için iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) sistemini zorunlu hale getirecek. Ayrıca, borsanın altyapısını güçlendirmek için yeni güvenlik önlemleri alacak. HTX’in hacklenmesi, kripto para borsalarında güvenlik konusundaki endişeleri yeniden gündeme getirdi. Kripto para borsaları, kullanıcılarının paralarını güvende tutmak için gerekli önlemleri almalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir