Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.127
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.127
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Vadeli İşlemler, USTC’yi Listeleyeceğini Duyurdu!

kripto

Binance Futures, USTC’yi bugün 15:30’da 50x kaldıraçla listeleceğini duyurdu. USTC, Terra ekosisteminin stabil kripto parası olup normalde 1 dolara sabitlenmiş olması gerekiyor, ancak şu anda 0.062 dolarda işlem görüyor.

Binance Vadeli İşlemler, 50x’e kadar kaldıraçla USDⓈ-M USTC Sürekli Sözleşmesini başlattı. USTCUSDT Sürekli Sözleşmesinin lansmanındaki maksimum fonlama oranı +%2,00 / -%2,00 olarak belirlendi. Fonlama ücreti her dört saatte bir ödenir.

Nitelikli USDⓢ marjlı vadeli işlem likidite sağlayıcıları, USTCUSDT Sürekli Sözleşmesindeki işlemler için 14 ila 15 gün boyunca %0,005 yapıcı ücreti indiriminden faydalanabilirler.

Binance, piyasa riski koşullarına bağlı olarak USTCUSDT Sürekli Sözleşmesinin özelliklerini zaman içinde değiştirebilir. Bu değişiklikler arasında fonlama ücreti, tik boyutu, maksimum kaldıraç, başlangıç marjı ve sürdürme marjı gereksinimleri yer alabilir.

Çoklu Varlık Modu, kullanıcılara USTCUSDT Sürekli Sözleşmesini, geçerli teminat kesintilerine tabi olarak birden fazla teminatlı varlık üzerinden alıp satma imkanı sunar. Örneğin, Çoklu Varlık Modu etkinleştirildiğinde, kullanıcılar USTCUSDT Sürekli Sözleşmesinde işlem yaparken BTC’yi teminat olarak kullanabilirler.

Binance Vadeli işlemler hesabın yoksa hemen komisyon indirimli hesap açmak için tıkla!

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir