Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.690
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.690
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Yeni Altcoin Listeliyor!

Binance Yeni Altcoin

Binance Yeni Altcoin Listeliyor! Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, SuperVerse (SUPER) altcoinini vadeli işlemler platformunda 50x kaldıraca kadar destekleyecek şekilde listeleyeceğini duyurdu.

Halihazırda Binance’in spot çiftlerinde listeli olan SUPER, bugün yaşadığı %90’dan fazla yükseliş ile dikkat çekmişti. 2021 yılı boğasında piyasaya sürülen SUPER, halihazırda Coinbase ve Kucoin gibi büyük merkezi borsalarda da listelenmiş durumda.

Yapılan resmi açıklamaya göre, SUPER vadeli işlemleri bugün TSİ 16:00’da (UTC+3) başlatılacak. Halihazırda gün içerisinde yükseliş gösteren kripto para, vadeli işlemler listelemesinin ardından yüksek düzeyde bir tepki vermedi. Binance son dönemde yaptığılistelemeleri hızlandırmışa benziyor. Şirket, kısa bir süre önce özellikle Bybit üzerinde vadeli işlemlerde listeli altcoinlere platformunda yer vermeye başlamıştı.

Binance Yeni Altcoin SUPER’in Listelenmesi Ne Anlama Geliyor?

SUPER’in vadeli işlemler platformunda listelenmesinin, kripto paranın popülaritesinde bir artışa yol açması bekleniyor. Vadeli işlemler, kripto paraların gelecekteki fiyatlarını tahmin etmeye çalışan yatırımcılar için popüler bir araçtır. Bu nedenle, SUPER’in vadeli işlemler platformunda listelenmesinin, kripto paranın daha fazla yatırımcı tarafından bilinmesine ve işlem görmesine yardımcı olması bekleniyor.

Dikkatinizi çekebilir: Blast Katman 2 Ağı Hakkında Ponzi İddiaları!

Binance’in son dönemde yaptığı listelemeleri hızlandırması, kripto para borsasının piyasadaki hakimiyetini korumaya yönelik bir çaba olarak görülebilir. Binance, rakip borsalara göre daha geniş bir token yelpazesi sunarak, yatırımcılar için daha çekici bir seçenek haline gelmeyi hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir