Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.563
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.563
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase Borsası Yeni Altcoin Listeliyor!

Coinbase borsası, uluslararası vadeli işlemler platformu Coinbase International’da yeni altcoinlerin listeleneceğini duyurdu. Listelenen altcoinler şunlar:

Cardano (ADA)
Chainlink (LINK)
Dogecoin (DOGE)
Stellar (XLM)

Söz konusu altcoinler, 30 Kasım TSİ 13:00’dan itibaren işlem görmeye başlayacak. Coinbase, uzun bir süredir vadeli işlemler pazarıyla ilgilenmiyordu. Şirket, daha önce yalnızca spot piyasasında hizmet veriyordu. Vadeli işlemlere yönelik piyasaya sürülen Coinbase International, daha çok ABD dışına yönelik bir ürün olarak oluşturuldu.

Dikkatinizi çekebilir: Nakamoto Games Nedir?

Kripto para vadeli işlemler alanında kullanıcılar, daha çok Binance ve Bybit gibi offshore borsalara yöneliyor. Bu borsalarda daha fazla altcoin ve işlem çifti seçeneği bulunuyor. Coinbase International ise henüz daha belli başlı altcoinleri listeleme aşamasında bulunuyor. Coinbase’in yeni altcoin listelemesi, şirketin uluslararası pazardaki pazar payını artırma çabalarının bir parçası olarak görülüyor.

Coinbase borsası

Coinbase Borsası İçin Yeni Adımının Önemi

Coinbase’in yeni adımı, kripto para vadeli işlemler pazarında önemli bir gelişme olarak görülüyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda bulunuyor ve yeni altcoin listelemesi, şirketin bu pazardaki etkisini artırması anlamına geliyor. Coinbase’in yeni altcoin listelemesi, şu nedenlerle önemli:

Coinbase, dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda bulunuyor. Bu nedenle, Coinbase’in yeni altcoin listelemesi, bu altcoinlerin daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmasına yardımcı olacak. Coinbase, daha önce yalnızca spot piyasasında hizmet veriyordu. Şirketin vadeli işlemler pazarına girmesi, bu pazarın büyümesine katkıda bulunacak.

Coinbase’in yeni altcoin listelemesi, kripto para vadeli işlemler pazarında rekabetin artmasına da neden olacak. Coinbase’in yanı sıra Binance, Bybit ve Huobi gibi borsalar da bu pazarda önemli bir rol oynuyor. Bu borsalar, Coinbase’in yeni altcoin listelemesine karşılık olarak kendi listelerini genişletebilirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir