Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.384
% 1.56
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.384
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Nakamoto Games ($NAKA) Nedir?

Nakamoto Games Nedir

Nakamoto Games Nedir?

Nakamoto Games, oyunculara önemli ve sürekli bir gelir elde etme fırsatı sunan yüksek kaliteli blockchain oyunlarıyla tanınan, Oyna Kazan (P2E) platformudur.

Yalnızca oyuncular için değil aynı zamanda geliştiricilerin oyunlarını geniş bir kullanıcı tabanına yayınlamasına da olanak tanır.

Nakamoto Games

İlk olarak Ethereum üzerinde başlatılan Nakamoto Games, Polygon Blockchain’den yatırım teklifi aldıktan sonra Polygon ağına transfer oldu. Bu hibeyle Nakamoto Games, Polygon Blockchain’den hibe alan ilk Play to Earn(Oyna Kazan) projesi oldu.

Nakamoto Games üzerinde oyuncular oyun oynayarak ve belirli hedeflere ulaşarak $NAKA kazanabilirler. Kazanılan para birimi daha sonra oyun içi öğeleri satın almak için kullanılabilir veya geleneksel para birimine dönüştürülebilir.

Dikkatinizi çekebilir: Airdrop Beklenen Layer 2 İle İlgili Ponzi Söylentileri!

$NAKA nedir?

$NAKA, Nakamoto Games’in yerel tokenidir. Oyun oynarken yakıt olarak kullanılabilir ve ayrıca Nakamoto Games platformu üzerindeki ödüller $NAKA olarak dağıtılıyor.

$NAKA Token Ekonomisi

Blog yazıldığında dolaşımdaki arz 72.360.517 $NAKA iken Maksimum Arz ve Toplam Arz 180.000.000 $NAKA ile sınırlıdır. Bir diğer deyişle şu anda Maksimum Arzın %40,20’si dolaşımdadır.

$NAKA Tokenin Dağılımı ise şu şekildedir:

Toplamda %30,55’i Satışlara ayrılmıştır.

Ödüller: %22,2

Takım: %11,1

İşleyiş: %11,1

Teşvikler: %8,3’ü

Kalkınma: %5,6

Ortaklıklar: %5,6

Vakıf: %2,78

Danışmanlar:%2,78

Nakamoto Games

Nakamoto Games’in Arkasındaki Ekip:

Chawalit Rugsasri(Tor) Nakamoto Games’in CEO’sudur. Chawalit, Blockchain Teknolojisine yabancı olmamakla birlikte ve 2019’dan beri Ethereum ekosistemindeki projelere ölçekendirme hizmetleri sağlayan Sublime Solidity Inc’de çalışıyor.

Phiriyaphong Phumphoang(George), işletme görevinin(COO) başındaki isimdir. Son yıllarda, Phiriyaphong birçok üst düzey gayrimenkul ve IT altyapı projelerinde Proje Yöneticisi olarak çalıştı.

Rumchawun Keeratipitayaporn(Yam) projenin Pazarlama Yöneticisi(CMO)’dir. Rumchawun, 2014 ve 2018 yılları arasında Tayland’ın en prestijli çevrimiçi medya ajanslarında dijital pazarlama çalışmalarına liderlik etti.

Boğa Koşusunda Nakamoto Games’in Potansiyeli:

Nakamoto Games, çalışkan ve deneyimli ekibi sayesinde içinde bulunduğumuz Ayı Döneminde bile önümüzdeki Boğa Döneminde büyük bir potansiyele sahip. Ekip, sektördeki en büyük Play to Earn projelerinden biri olmayı hedefliyor.

Şu anda Nakamoto Games, yüksek kaliteli oyunlar sunması ve oyunculara tutarlı bir gelir sağlaması nedeniyle toplulukta büyük bir ilgi görüyor ve ayrıca Polygon Blockchain’den aldıkları hibe de dikkatleri $NAKA’nın üzerine çekti.

Nakamoto Games’in gerçek potansiyelini görebilmek için geçmişteki Boğa Dönemindeki Play to Earn(Oyna Kazan) projelerine baktığımızda Enjin, Axie Infinity, Sandbox ve Decentraland’i görebiliriz. Bu projelerin geçmiş Boğa Koşusu’nda En Yüksek Seviyelerine ulaştıklarında piyasa değerinin ne kadar olduğuna bir göz atalım:

Axie Infinity’nin piyasa değeri 9,78 milyar $ oldu

Enjin’in piyasa değeri 3,54 milyar dolardı

Sandbox’ın piyasa değeri 6,66 Milyar $ oldu

Decentraland’in ise piyasa değeri 8,91 milyar dolardı.

Şu anda $NAKA’nın piyasa değeri yalnızca 67 Milyon dolar değerinde ve şu an için yolun henüz başında diyebiliriz. $NAKA, 2021 Boğa Döneminin sonuna doğru piyasaya çıktığı için tam Boğa potansiyelini göremedi diyebiliriz ve bu gerçekten önemli çünkü yatırımcılar önceki Boğa Döneminde doymuş ürünler yerine genellikle yeni ürünleri tercih ediyor. Pazarlamanın aynı zamanda bir projenin büyümesi için en önemli şeylerden biri olduğunu biliyoruz. Nakamoto Games Ekibi de gerçekten tecrübeli bir Pazarlama Uzmanı’na(CMO) sahip.

Özetle, Nakamoto Games ekibi, platformu geliştirmeye ve ekosistemine yeni oyuncular çekmeye devam ettikçe, $NAKA’nın bir sonraki Boğa Dönemindeki en büyük Play to Earn(Oyna Kazan) projelerinden biri olabileceğine şüphe yok.

Bu blogdaki yazımız sadece bir araştırma içeriğidir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir