Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.814
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.814
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Circle, Web3 Gelişimi İçin SBI Holdings ile Partnerlik Kurdu!

2024: Kripto ve Stablecoin Düzenlemeleri - Circle CEO’su Görüşü

USDC Coin’in ihraççısı olan Circle, SBI Holdings ile işbirliği yaparak Japonya’da USDC ve Web3 hizmetlerinin benimsenmesini artırmayı amaçlıyor.


27 Kasım’da Circle, SBI Holdings ile Japonya’ya yönelik stratejik genişleme için destekleyici bir mutabakat anlaşması (MOU) imzaladığını duyurdu.

Yaşanan bu durum, Japon hükümetinin Haziran ayında Ödeme Hizmetleri Yasası’nı revize ederek, Circle’ın “Japonya’da sabit paraların ihracını ve dolaşımını teşvik edeceğine ve Japonya’nın Web3 ekonomisine geçişini ilerleteceğine” inandığı sabit paralar için düzenlemeler getirmesiyle ortaya çıktı.

SBI Holdings, USDC’nin Japonya’da dolaşımını başlatmak için Japon makamlarının onayına tabi olan bir elektronik ödeme araçları hizmeti olarak kayıt başvurusunda. SBI Holdings CEO’su ve Başkanı Yoshitaka Kitao, bu adımın ülkede kitlesel stablecoin benimsenmesine yönelik bir ilerleme olmasını umut ediyor.

Circle CEO’su Jeremey Allaire, ortaklığın Japonya ve Asya’da “dijital para biriminin geleceği için ortak bir vizyonu temsil ettiğini” belirterek, bölgeye genişleme planının bir parçası olarak gördükleri bu işbirliğinin Circle için bir “kilometre taşı” olduğunu ifade etti.

Ayrıca, SBI ile birlikte çalışarak, blok zincirlerinde Web3 uygulamaları oluşturmak ve işletmek için uçtan uca geliştirme, dağıtım ve operasyon platformları sağlayan Circle’ın tam yığın Web3 Hizmetleri paketinin benimsenmesini teşvik edeceklerini de sözlerine ekledi. Allaire, bu çerçevede “Oyunları, kültürü ve tüketici eğlencesini düşünün” dedi.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir