Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.654
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.654
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

USTC Neden Yükseldi? Yükseliş Devam Edecek Mi?

USTC, TerraClassicUSD, Luna, Lunc, Terra Labs , USTC yükseliş

USTC, yaşadığı yükseliş nedeniyle kripto dünyasına yeni bir hareketlilik getirdi. Son 24 saat içinde, algoritmik stablecoin USTC’nin değeri %137.20 oranında arttı, bu da token’in fiyatını 0,03568 $’a çıkarıyor. Token’nın büyümesi geçtiğimiz haftanın büyük bölümünde durağan seyrediyordu, fakat şu an kayıplarını telafi etmiş ve son yedi günlük süreçte kazançlarını %170’e çıkarabilmiştir.

Bu yükselişi, X kullanıcısı olarak bilinen ve Luna Classic Labs’in Resmi Ortağı olan Trader QT’nin paylaştığı bir güncelleme tetiklemiş. Bu güncellemeye göre Terra Classic Labs, Hazine Rezerv Politikası çerçevesinde toplamda 25.6 milyon USTC satın almış. Bu işlem ortalama 0,021 $’a yapılmış, toplam maliyeti ise 500.000 $’a ulaşmış.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Mayıs 2022’deki hedefi olan 1 dolarlık sabitini kaybettikten sonra USTC, değerini yeniden canlandırmak için farklı bir kurtarma modeli kullanmaya karar verdi. Terra Classic Labs’ın bu satın almayı gerçekleştirerek, stabilcoin için önemli bir destek sağlamış olabilir.

Terra Classic Labs, Terra Classic markasını yeniden dengelenmeye yardımcı olmanın yanı sıra, USTC’yi sabitleşmiş bir likidite kaynağı olarak görüyor ve bunun da getirisinden büyük ölçüde faydalanmayı planlıyor. USTC, sabit durumunu kaybettikten sonra artık bir yatırım varlığı olarak kullanıcıların varlıklarını artırabilecekleri bir mekanizma haline geldi.

Terra Classic Labs’ın yapmış olduğu yatırımdaki ortalama satın alma fiyatı olan 0,021 $’ın üzerine çıktığında, bu oranın %76.6 oranında artış gösterdiği görülüyor. Yani Terra Classic Labs, yatırımının geri dönüşünü ne kadar hızlı aldığını görebiliyor.


İlginizi Çekebilir: Circle, Web3 Gelişimi İçin SBI Holdings ile Partnerlik Kurdu!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir