Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.081
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.081
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Hooked Protocol (HOOK) Nedir ?

Hooked (Hook) Nedir

Hooked Protocol (HOOK) Nedir ? nasıl çalışır, kurucuları kimlerdir, partnerleri kimlerdir gibi soruların cevapları başta olmak üzere aradığınız birçok sorunun cevabını bulabileceğiniz makalemize başlıyoruz. İyi okumalar dileriz.

Coin mühendisi olarak bu yazımızda Binance’de ön satışı gerçekleşek güzel hype gören, Web3‘ün benimsenmesini amaçlayaran Hooked Protocol’u (HOOK) inceleyeceğiz.

Hooked Protocol (HOOK) Nedir ?

Hoooked Protocol, gelişmiş bir ekosistemi Web 3.0 ile oluşturmayı hedefleyen bir blok zinciri projesidir. Protokolün mevcut topluluğunda 3 milyondan fazla aktif üye bulunmaktadır. Web3’ten yararlanmak isteyen kullanıcılar ve işletmeler için özel bir deneyim oluşturmayı hedefliyorlar. Ekip, Web2 kullanıcılarını Web3’e geçirmek ve uyumlu bir ekosistem oluşturmak için çaba sarf ediyor.

Hooked Protokol, icatları ve gelişmeleri ile Web3 dünyasında ve büyüme tünelinde devrim yaratmayı hedefliyor. Hooked Protocol, HGT ismi verilen Hooked Gold token desteklemektedir. Bu HOOK özelinde bir altyapı ile mümkün olmaktadır. Ayrıca hem geliştiriciler hem de kullanıcılar için Web deneyimini kolaylaştırıyorlar. Bu sayede ölçeklenebilirliği iyileştirerek kullanıcıları Web3’e adapte etmeye çalışıyorlar. Bununla birlikte herkesi kapsayan bir topluluk oluşturuyorlar.

Hooked Protocol (HOOK) Nasıl Çalışır ?

Topluluğunu büyütmeyi başaran Hooked Protokol projesinde, kullanıcılarına oyunlaşıtırılmış tecrübe katan ürünler mevcuttur. Projenin nasıl çalıştığına dair detay bilgileri içeren özellikler ise şunlardır:

Eğitim teknikleri: Topluluk, Web3 hakkında eğitim vermek için oyunlaştırılmış öğrenme deneyimi ve Hooked Academy gibi kaynaklara sahiptir.

Yenilikçi dApp entegrasyonları: İlk dApp’i Quiz-to-Earn mekaniğine bağlı geliştirilmiştir.

Diğer mevcut ürünler: Yukarıda belirtilen özelliklerin yanı sıra Hooked Protocol; POWT (Proof of Work & Time) Mining Oyunu, trade ve swap gibi ürün ve hizmetleri de bünyesinde barındırır.

İlk olarak Binance üzerinde ön satışının olması güzel bir etki yaratmıştı.

Hooked Protocol Kurucuları Kimlerdir ?

Kurucularını incelediğimizde, 10 yılı aşkın deneyime sahip Jasony‘i görüyoruz. Eski Uber ve Metada çalışmış olan Jasony’dir. Jasony, 100 milyondan fazla kullanıcıyla birden fazla ürün geliştirmiştir. Projenin baş teknoloji sorumlusu CTO Mikey‘dir. CMO sorumluluğununda ise Jess L. bulunmaktadır.

Partnerleri Kimlerdir ?

hooked protocolHook Coinin partnerlerini incelediğimizde Binance, Sequoia ve Whampoa yatırım şirketlerinin olduğunu görmekteyiz. Eğer ilerleyen süreçte partnerlikler ile anlaşmazlıklar yaşanmaz ve proje yatırımlarını iyi değerlendirebilirse gelecekte hooked protocol’u iyi yerlerde görmek mümkümdür.

Hooked Protocol (HOOK) Yol Haritası Nasıldır ?

Projenin yol haritasında paylaştığı bilgiler şunlardır:

  • Web3 topluluklarından biri olan Hooked Protocol, 2023 itibariyle DAO tarzı yönetişim yapısı ve daha çeşitli uygulamaları kullanıma sunacaktır. 
  • 2023 ve 2024 yılları içinde daha çeşitli oyunlaştırılmış deneyimler, daha çok Web3 projesiyle iş birliği ve ortaklık kurulması hedefleniyor. 
  • Uzun vadede cüzdan çözümü entegrasyonu ve diğer çözümler geliştirilecektir. 

HOOK Token Tahsisi Nasıldır ?

Hook Coinin toplam arzı 500.000.000,00 adet olup şu anki market cap’i 97 Milyon Dolar olarak gözükmektedir.
Hooked Protocol’ün (HOOK) token dağıtımı şu şekilde:
  • %20,00 Özel Satışa tahsis edildi.
  • %5,00 Binance Launchpad Satışına tahsis edildi.
  • %25,00 Topluluk’a tahsis edildi.
  • %30,00 Ekosistem / Hazine’ye tahsis edilmiştir.
  • %20,00 Takıma tahsis edildi.

hook protocol

Hooked (HOOK) Nasıl Satın Alınabilir ?

Hooked Protocol, Dünyanın en büyük borsalarından birisi olan Binance’de listeli durumdadır. Satın almak ve ömür boyu %20 komisyon indiriminden faydalanmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Sizlerle birlikte Binance platformu üzerinde HOOKED ÖN SATIŞINA katılmıştık.Ön satış detaylarının yer aldığı videoya Coinmuhendisi Youtube kanalımız aracılığı ie ulaşabilirsiniz

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamı gelsin istiyorsanız  Telegram, Youtube ve Twitter  kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir