Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.210
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.210
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Hodlnaut, Singapur’da Tasfiyeye Başladı

Hodlnaut

Denetim firması EY tarafından yayınlanan bir belgeye göre, Singapur merkezli bir kripto kredi şirketi Hodlnaut, daha önce atanmış adli yöneticiler tarafından tasfiye edilecek.

Tasfiye memurları tarafından sunulan belgede, adli yöneticilerin 10 Kasım’da Hodlnaut’a karşı tasfiye emri verdikleri belirtiliyor. Hodlnaut daha önce tasfiyeden kaçmaya çalışmış fakat alacaklıların direnişiyle karşılaşmıştı.

Hodlnaut, şu anda iflas etmiş olan FTX borsasında 13 milyon dolardan fazla varlığa sahipti ve geçriğimiz yıl sabitini kaybeden UST’nin başarısız DeFi platformu olan Anchor Protokolünde 189,7 milyon dolar kaybetti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Kurtarma Çalışması

Geçtiğimiz Ağustos ayında Hodlnaut, 17.000 kullanıcısına platformdan para çekme işlemlerini durdurduğunu ve Singapur Para Otoritesi’ne olan lisans başvurusunu geri çektiğini duyurmuştu.

Şirket ayrıca zorunlu tasfiye durumunda kripto varlıklarını satmak zorunda kalmamak için adli yönetim altına alınmak için başvuruda bulundu. Bu olayla birlikte Aaron Lee ve Angela Ee adli müdürler olarak atandı.

Hodlnaut, çalışanlarının %80’ini işten çıkardı ve kullanıcılarını devam eden soruşturması hakkında bilgilendirdi. Soruşturma Kasım ayında polisin Hodlnaut’un “şirketin belirli bir dijital tokene maruz kalmasıyla ilgili yanlış beyanlarda bulunduğunu” söylemesiyle başladı.

Alacaklılar tasfiyeyi tercih ettikleri için Ocak ayında yeniden yapılandırma planını reddetmişti. Özellikle alacaklılardan biri olan Algorand Vakfı, Bloomberg’e göre tasfiyenin “şirketin dağıtıma açık kalan varlıklarını maksimuma çıkaracağını” belirten bir başvuruda bulundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version