Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.560
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.560
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Hodlnaut, Alacaklılarından Tasfiye Talebi

Hodlnaut

Zor durumda olan kripto kredi kuruluşu Hodlnaut’ın alacaklıları, yeniden yapılandırma planını reddederek şirketin tasfiyesini istiyor.

Terra çöküşüyle birlikte 190 milyon dolara yakın bir zarara uğrayan Singapur merkezli kripto kredi kuruluşu Hodlnaut, Ağustos ayında para çekme işlemlerini durdurmuş ve alacaklılardan korumaya almaya çalışmıştı.

Mahkeme tarafından firmaya atanan geçici yöneticilerin 11 Ocak tarihinde yaptığı bir başvuruya göre, alacaklıların çıkarlarına en uygun olacak şekilde firmanın tasfiye edilmesi en doğru yol olacak.

Firmanın alacaklılarından bir olan Algorand Vakfı dosyada “şirketin dağıtım için mevcut kalan varlıklarını en üst düzeye çıkarmak için” böyle bir adımın mümkün olan en kısa sürede atılması gerektiğini söyledi.

Alacaklılar, şirketin yeniden yapılandırma planında Hodlnaut’un kötü gidişine neden olan yöneticilerin işi yönetmeye devam etmesine izin verecek bir hükme itiraz etti. Singapur polis teşkilatı, Kasım ayında yaptığı açıklamada Hodlnaut ve yöneticilerini olası hile ve dolandırıcılıktan dolayı soruşturduğunu açıklamıştı.

Önerilen yeniden yapılandırma üzerindeki soru işaretleri, şirketin geleceği hakkındaki belirsizliği oldukça arttırıyor. Bu arada, Cuma günü yapılan bir duruşmada geçici adli yöneticilerin görevden alınması için yapılan başvuru da geri çevrilmişti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version