Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.812
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.812
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Upbit, Yeni Bir Altcoini Listeliyor!

Güney Kore merkezli kripto para borsası Upbit, yeni bir altcoin olan ID’yi listelemeye başladığını duyurdu. ID, kimlik doğrulama ve veri koruma hizmetleri sunan bir projedir. ID, kullanıcıların kendi kimliklerini oluşturabilecekleri ve bunları güvenli bir şekilde saklayabilecekleri veya paylaşabilecekleri bir platformdur. ID, Ethereum ağı üzerinde çalışan bir ERC-20 tokenidir.

Upbit, 30 Kasım 2023 tarihinde saat 18:00’de ID’nin BTC piyasasında işlem görmeye başladığını açıkladı. ID, şu anda sadece Ethereum ağından para yatırma işlemlerini kabul ediyor. Diğer ağlar üzerinden (BSC gibi) para yatırma işlemleri henüz desteklenmiyor. ID’nin toplam arzı 1 milyar adet olarak belirlenmiştir. ID, Coingecko verilerine göre, son 24 saatte %20’den fazla değer kazanarak 0.000008 BTC’ye ulaştı. ID’nin piyasa değeri ise yaklaşık 8 milyon dolar seviyesinde.

İlginizi Çekebilir: Binance , BUSD Desteğini Sonlandırıyor!

Upbit, ID’nin listelenmesiyle ilgili olarak kullanıcılarına bazı uyarılarda bulundu. Buna göre, listeleme sonrasında alış emirleri ilk 5 dakika boyunca sınırlandırılacaktır. Satış emirleri ise ID’nin bir önceki günkü kapanış fiyatının (0.00000682 BTC) -%10’unun altında olan fiyatlar için engellenecektir.

Upbit, ayrıca kullanıcılarına dijital varlık yatırımının risklerini hatırlattı. Upbit, dijital varlık yatırımının spekülatif talep ve yerli ve yabancı düzenleyici ortamlardaki değişiklikler nedeniyle hızlı fiyat dalgalanmalarına maruz kalabileceğini belirtti. Upbit, bu dijital varlığın yatırım kararının sorumluluğunun bireye ait olduğunu ve olası kayıpların yatırımcının sorumluluğunda olduğunu vurguladı. Upbit, son olarak kullanıcılarına proje ana sayfalarına ve kamuya açık materyallere başvurarak dijital varlıkların özelliklerini iyice anlamalarını ve dikkatli bir şekilde işlem yapmalarını tavsiye etti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler’de takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version