Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.971
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.971
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

HashKey Capital, 100 Milyon Dolarlık Yatırım Yapmayı Planlıyor

Hashkey Capital,Bitcoin,Ethereum,Altcoin

HashKey Capital, Hong Kong merkezli bir finansal hizmetler firması tarafından düzenlenen 100 Milyon Dolarlık Dijital Varlık Fonu, portföy çeşitlendirmesi amacıyla en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dışında altcoinlere de önemli ölçüde yatırım yapacak.

Reuters tarafından Cuma günü bildirilen habere göre, fonun portföy yöneticisi Jupiter Zheng, fonun yatırımlarının yarısından azının Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto varlıklarına yönlendirileceğini ve geri kalan kısmının daha küçük sermayeli varlıklara çeşitlendirilmesini sağlayacağını belirtti.”


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Zheng, haber servisine yaptığı açıklamada, Cuma günü faaliyete geçen fonun, yüksek net değere sahip bireyler ve zengin Asyalı ailelere hizmet veren yatırım şirketlerini müşteri olarak çektiğini ifade etti. Singapur merkezli HashKey Capital, tamamen dijital varlıklara yatırım yapmak için 100 milyon dolar toplamayı hedeflediği fonu bir ay önce duyurmuştu. Bu hamle, Hong Kong’un idari bölgesinde dijital varlıklar için bir düzenleyici çerçeve oluşturulmasının ardından şehrin küresel bir kripto merkezi olarak yeniden yükselişe geçmesini takip etti. HashKey, CoinDesk’in daha fazla yorum talebine henüz yanıt vermedi.


Dikkatinizi Çekebilir:Okex, Hindistan’da Hizmet Vermeyi Planlıyor

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version