Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.878
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.878
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

OpenSea, Personellerinin Yarısını İşden Çıkarıyor!

OpenSea, Personellerinin Yarısını İşden Çıkarıyor! NFT pazar yeri OpenSea, 3 Kasım’da bir dizi çalışanın işten çıkarılacağını açıkladı. Şirketin CEO’su Devin Finzer, açıklamayı yaparken şirketin 2.0 sürümünü daha küçük bir ekip ile başlatma niyetinde olduklarını ifade etti.

OpenSea, 2017 yılında piyasaya sürüldü ve NFT çılgınlığı sırasında büyük bir başarı elde etti. Ancak Temmuz 2022’de kripto kışının ardından çalışanlarının yüzde 20’sini işten çıkarmıştı ve şimdi ekibini daha da küçültme kararı almıştır. OpenSea sözcüsü, gönderdiği e-postada şu ifadeleri kullanmıştır:

“Bugün, OpenSea’nin daha iyisini oluşturma amacıyla önemli operasyonel değişiklikler yapıyoruz. Ayrılan tüm çalışanlara katkılarından dolayı büyük minnettarız ve finansal destekle birlikte diğer destekler sunuyoruz.”

Ayrıca, şirketin tüm departmanlarında çalışanların yaklaşık yüzde 50’sinin etkileneceğini ve orta düzey yöneticilerin sayısının azaltılacağını da belirtti. Ayrılan çalışanlara dört aylık kıdem tazminatı, hızlandırılmış öz sermaye tahsisi ve altı aylık sağlık ve psikolojik destek paketi sunulacaktır.

NFT pazarı 2021 yılında zirveye ulaştı, ancak o zamandan beri birçok koleksiyonun değeri düştü. OpenSea, ağustos ayında içerik oluşturucuların telif ücreti talep etmeyen pazar yerlerini kara listeye aldığını duyurduğunda topluluktan büyük bir tepki almıştı. Bored Ape ve CryptoPunks yaratıcısı Yuga Labs, bu karara karşı bir yanıt olarak pazaryerinin Seaport pazar yerini ve akıllı sözleşmelerini kullanmamaya başladı.

Dikkatinizi çekeblir: Sushi Neden Yükseldi?!

Finzer, açıklamasında, “Yeniden inşa süreci sırasında mevcut ürünlerimizi desteklemeye devam edeceğiz ve OpenSea 2.0‘ı kamuya açık bir şekilde tekrar test edeceğiz.” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version