Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.819
% 1.84
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.819
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Bitcoin (BTC) Neden Düşüyor, Yükselir mi?

BTC Neden Düşüyor* İran-İsrail

Son zamanlarda Orta Doğu coğrafyasında artan İran-İsrail gerilimi ABD piyasaları ile birlikte Bitcoin piyasalarını olumsuz etkilemeye başladı. Peki, Bitcoin neden düşüyor? İşte olası sebepleri

Bitcoin Neden Düşüyor?

Bitcoin halving’i (Yarılanma) yaklaşırken BTC fiyatı farklı risklerle karşı karşıya. Son zamanlarda İsrail ile İran arasında artan gerilim ve İran’ın İsrail saldırılarına karşı bir misilleme yapma ihtimali piyasalara olumsuz yansıdı.

İsrail tarafı 48 saat içerisinde İran tarafından geniş çaplı bir saldırı beklerken Polonya, İngiltere ve ABD gibi çeşitli ülkeler vatandaşlarına Orta Doğu’ya seyahat etmemeleri konusunda uyardı.

Taraflar tarafından yapılan açıklamalar ve ardı ardına gelen haber akışıyla birlikte özellikle ABD’nin sürece dahil olma korkusu ülke içindeki piyasalara yansıdı.

Bitcoin Nereye Kadar Düşebilir?

Bitcoin’de hala üçgen yapımız bozulmuş değil ve bu yapıda kırılım görmeden bir düşüş veya yükseliş senaryosunu konuşmamız doğru değil. Şu an 64600 dolar civarında ince bir hareket görebiliriz ama önemli olan üçgen altı kapanışların gelmemesi. Eğer böyle bir olay yaşanırsa düşüşler derinleşebilir. Buradan tepki alması durumunda tekrar yükselişini başlatacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version