Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.175
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.175
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinbase, Ethereum Merge Sonrası Kilitlenen Fonlar İçin Açıklama

Coinabse Ethereum

Kripto platformu Coinbase,  yayınladığı bir twit serisinde Ethereum Şangay yükseltmesinin ardından yüksek oranda stake kaldırma talebi beklediğini duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında gerçekleşen Ethereum Merge etkinliği sırasında, bazı stakerların varlıkları kilitli kaldı. Ethereum’u proof-of-work’ten, proof-of-stake’e geçiren Merge sırasında, Coinbase gibi stake sağlayıcılarının,  kullanıcıların platformunda stake edilen fonların çekilememesine neden oldu. Yaşan bu durum sonrası Coinbase yayınladığı twit serisi ile platformdaki Ethereum stake kaldırma taleplerinin işleme alınmasının uzun bir süre alabileceğini söyledi.

Coinbase, stake taleplerinin zincir üzerinde işlendiğini ve firmanın yalnızca protokol tarafından serbest bırakıldıktan sonra müşterilere stake edilmemiş ETH’yi iletmek için bir kanal görevi göreceğini belirtti. Şirket ayrıca, kullanıcıların Coinbase hesaplarından stake kaldırma taleplerinde bulunabileceğini ve bu taleplerin yaklaşık 24 saat sonra kullanılabilir hale geleceğini söyledi.

Coinbase, süreç üzerinde kontrol sahibi olmadığı için müşterilere stake kaldırma için kesin bir zaman dilimi veremeyeceklerini belirtti. Ancak, Ethereum ağının işlemleri işlemesi için geçen süreye dayalı bir tahmin verdiler. Coinbase, kullanıcılarına platformda stake edilen  ETH’nin bir türevi olarak “cbETH” adı verilen likit bir stake seçeneği sunarak, stake edenlerin ETH’yi daha sonraki bir tarihte itfa edilebilme vaadiyle hala kilitliyken etkin bir şekilde ticaret yapmalarına olanak tanımakta.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version