Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.212
% 3.69
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.212
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

BlackRock, IBIT için MoonPay Baş Hukuk Sorumlusunu Transfer Etti

BlackRock yakın zamanda $IBIT spot Bitcoin ETF yönetim kuruluna heyecan verici bir ekleme yaptığını duyurdu ve pazardaki önemli bir oyuncu olarak konumunu sağlamlaştırdı. Şu anda Moonpay’de Hukuk Baş Sorumlusu olarak görev yapan Lindsey Haswell, beraberinde zengin bir deneyim ve uzmanlık getirerek yönetim kuruluna katılacak.

Haswell’in geçmişi Moonpay’deki rolünün ötesine uzanıyor; aynı zamanda Core blockchain’in kurucu ekibinin değerli bir üyesidir. Onun atanması, şu anda hacim açısından en çok işlem gören Bitcoin ETF‘si olan BlackRock ve iShares’in IBIT’indeki yönetim kurulu değişikliğinin bir parçası olarak geldi. Haswell’in atanması, 6 Kasım 2024’te yönetim kurulundan ayrılacak olan finansör Kimun Lee’nin ayrılışının ardından geldi.

Haswell, Moonpay’e katılmadan önce Blockchain.com’da aynı pozisyonda çalışıyordu ve bu da blockchain ve kripto para alanına olan derin ilgisini gösteriyordu. Ayrıca Core blockchain’in kurucu üyesi olarak önemli bir rol oynadı ve Core Dao’ya katkıda bulunmaya devam ediyor. Core, Bitcoin’in çalışma kanıtı fikir birliği mekanizması tarafından güvence altına alınan, Ethereum Sanal Makinesi uyumlu akıllı sözleşmeler sunan bir Katman 1 blok zinciridir.

Varlıkların yönetimi altında olan BlackRock’un $IBIT’i, Grayscale’in GBTC’sinin ardından ikinci en büyük spot Bitcoin ETF’si konumunda bulunuyor. Ayrıca $IBIT, en çok işlem gören Bitcoin ETF’si olarak grubun liderliğini üstleniyor ve son ticaret faaliyetlerinde sürekli olarak diğer fonlardan daha iyi performans gösteriyor. Bu stratejik hamle, BlackRock’un yeniliğe olan bağlılığını ve dijital varlıkların gelişen ortamını kabul ettiğini vurguluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir