Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.016
% 0.31
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.016
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Memecoin Yatırımcıları Panikte! Büyük Düşüş Var!

Bitcoin’in (BTC) düşüş trendine girmesi ve memecoin’lerde büyük satışlar olması yatırımcılar arasında paniğe yol açtı.

Son birkaç gündür düşüş eğiliminde olan Bitcoin, altcoin piyasasını da etkilemeye devam ediyor. Halving sonrası coşkusunu kaybeden kripto paraların lideri 65.000 dolardan tekrar reddedildi. Hızlı bir şekilde 62.000 dolar bandına geri çekilen BTC, en çok memecoin’leri sarstı. Diğer altcoin’lere kıyasla çok daha fazla değer kaybeden memecoin’ler için tehlike devam edecek mi?

Kripto Yatırımcıları Memecoin’lerden Uzaklaşıyor!

Kripto endüstrisinin vazgeçilmezi olan memecoin’ler, kısa vadedeki düşüşleriyle dikkat çekiyor. Piyasada büyük bir yer tutan memecoin’lerden bazılarında yaşanan yoğun satışlar, trend bazında kafaları karıştırdı. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre son 24 saatin en çok kaybeden kategorisi memecoin’ler oldu. Pepe (PEPE) %9,38, Floki (FLOKI) %8,69 ve Bonk (BONK) ise %8,48 değer kaybıyla öne çıktı.

Bu düşüşle birlikte hem yatırımcı hem de trend bazında olumsuz sinyaller veren memecoin’ler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. BTC’nin performansına göre şiddetli fiyat hareketleri yaşayan memecoin’ler, piyasanın düşüşe devam etmesi halinde yeni bir çöküşle karşı karşıya kalabilir. Kripto yatırımcıları, özellikle bu süreçte dikkatli olmalı. BTC’nin henüz net bir şekilde güven vermediğini düşünürsek, memecoin’lerde sıkıntılı süreç devam edebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir