Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.742
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.742
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Solana Kurucusundan Meme Coin Karşıtlarına Sert Yanıt

Solana

Solana (SOL) kurucularından Raj Gokal, son zamanlarda meme coin kültürüne yönelik eleştirilere sert bir şekilde cevap verdi.

Bazı kişilerin meme coinlerin kripto para ekosistemindeki “ciddi kurucuları” korkuttuğunu savunduğunu aktaran Gokal, bu görüşe katılmadığını açıkça dile getirdi. Eleştiri sahiplerine “Tüm bunları harekete geçiren ‘ciddi kurucuyu’ size hatırlatabilir miyim?” sorusunu yöneltti ve Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’in kedi çantalı bir fotoğrafını paylaştı.

Gokal’ın bu paylaşımı, Ethereum’un da meme coin Dogecoin’den ilham aldığına dair bir gönderme olarak yorumlandı.

Yakın zamanda a16z crypto’nun CTO’su, meme coinlerin halkın, regülatörlerin ve girişimcilerin kripto paralara yönelik bakış açısını olumsuz etkilediğini söylemişti.

Gokal ise bu görüşe karşı çıkarak, “Eğer gençlerin eğlenmek için izinsiz sistemleri nasıl kullandıklarından korkacak kadar narinseniz bu alanda başarılı olamazsınız.” açıklamasında bulundu.

Gokal’ın bu sözleri, meme coin kültürünün kripto para ekosistemine olan katkısını savunduğu ve yenilikçi bir ortam yarattığına inandığı şeklinde yorumlandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir