Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.394
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.394
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Hashflow (HFT) Nedir?

Hashflow (HFT) Nedir

Blockchain teknolojisinin gelişimi birden çok projeyi ortaya çıkardı. bugünkü yazımızda Hashflow (HFT) Nedir? Konusunu ele alacağız.

Hashflow (HFT) Nedir?

Hashflow, diğer blokzincirleriyle birlikte çalışır. Hasflow, sıfır kayma ve MEV korumalı işlemler için tasarlanan merkeziyetsiz bir borsadır. Borsadaki tüm alım-satım işlemlerinde fee alınmaz. Borsadaki tüm işlemler belirtilen fiyat üzerinden gerçekleşir.  Hashflow şu anda Ethereum, BNB Chain, Polygon, Avalanche, Arbitrum ve Optimism’de mevcuttur. 

Hasflow(HFT) bir ERC-20 tokenidir.

Hashflow‘in Kullanım Alanları

HFT, Hashflow’un oyuna dönüştürülen yönetişim platformu olan Hashverse’in  tokenidir. Kullanıcılar, ekosistemindeki özellikleri açmak için HFT’yi stake eder.

Yönetişim: Hashflow yönetişimi, oylama haklarının stake edilen HFT miktarına ve HFT’nin kilitli kaldığı süreye göre belirlendiği bir oy-emanet (ve) token modelidir. 

Stake tokenleri, kullanıcılara protokolün geleceğini oylama ve yönetme hakkı verir. Bu, protokol ücretleri, pazarlama ve kod geliştirme ile ilgili kararları içerir.

In-DAO Sağlık ve Ödüller: Hashverse, ilk hikâye evreni odaklı, oyunlaştırılmış DAO ve yönetişim platformudur. Stake edilen tokenler, kullanıcıların Hashverse içindeki sağlık ölçümlerini belirlemek için kullanılır. Kullanıcılar, Hashverse içindeki sağlıklarını korumak için stake ettiği tokenlerinin miktarını ve süresini sürekli olarak kontrol etmelidir.

Hashflow borsası: Kullanıcıların harici token köprülerine ihtiyaç duymadan blokzincirler arasında sorunsuz bir şekilde takas etmelerini sağlar:

Tüm Hashflow işlemleri, işlem ister bir zincirde yerel olarak ister zincirler arasında gerçekleşsin, hem kayma hem de MEV istismarlarına karşı korumalıdır.

Hashflow, zincir içi havuzlardaki likiditeyi yöneten piyasa yapıcılardan zincir dışı teklifler almak için hibrit bir zincir içi ve zincir dışı RFQ  motoru kullanır. Piyasa yapıcıların akıllı sözleşmelerle, işlem süresince değişmeden kalan teklifleri kriptografik olarak imzalamaları gerekir. Bu, kullanıcılara sunulan fiyatların garanti edilmesini ve MEV botları tarafından önden çalıştırılamamasını ve arbitraj yapılamamasını sağlar.

Hashflow (HFT) Nedir?

 

Yol Haritası

  • Hashverse DAO Lansmanı
  • EVM dışı zincir dağıtımları (Solana, Aptos, Sui)
  • Akıllı Sipariş Yönlendirme
  • Limit Emirleri
  • Seçenekler ve ETF’ler dahil Yapılandırılmış Ürünler.
  • Halka açık havuzlar (Piyasa Yapıcılar için gecikmeli ödeme sağlar ve sermaye verimliliğini artırır)

 

Team

Varun Kumar : Kurucu ve CEO

Victor Ionescu: Kurucu ve CTO 

Vinod Raghavan: Kurucu ve COO

Tokenomik

Hashflow (HFT) Nedir

 

Piyasa İstatislikleri

  • Coinmarketcap’in açıkladığı verilere göre Hashflow’un piyasa değeri 127,341,117 dolardır.
  • Maksimum arzı sınırsızdır.
  • CoinMarketCap’in verilerine göre dolaşımdaki HFT 188,644,505 adettir.

HFT’i Nasıl alabilirim

Hashflow (HFT), dünyanın en büyük borsalarından birisi olan Binance’de listeli durumdadır. Satın almak ve ömür boyu %20 komisyon indiriminden faydalanmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür bilgilendirici içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir