Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.563
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.563
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Hacker Cevap Verdi: Medeni Olun!

Hacker Cevap Verdi: Medeni Olun! Şok edici bir gelişmede, KyberSwap’a karşı gerçekleştirilen 46 milyon dolarlık kripto hırsızlığının arkasındaki hacker, borsanın yöneticilerine ve token sahiplerine daha medeni bir müzakere tonu talep ederek bir ültimatom verdi. O, herkes “daha medeni” oluncaya kadar müzakereleri ertelemekle tehdit etti ve çalınan fonların kaderine bir belirsizlik gölgesi düşürdü.

Hacker’ın en son mesajı, KyberSwap’ın ilk başta önerdiği ödül anlaşmasına cevaben geldi. Bu anlaşmaya göre hacker, çalınan fonların %90’ını iade edecek ve kalan %10’unu tutacaktı. Ancak KyberSwap, saldırgan hemen uymazsa yasal işlem tehdidiyle karşılık verdi.

Resim
Çeviri: Sevgili Kyberswap Yöneticileri, Çalışanları, Token Sahipleri ve LP’ler, müzakere etmeye istekli olduğumu söyledim. Karşılığında, yönetim ekibinden (çoğunlukla) tehditler, teslim tarihleri ve genel düşmanlık aldım. Sorun değil, (potansiyel) anlaşmamızla ilgili bir açıklama hazırladığımın bir sakıncası yok. 30 Kasım’da öğlen UTC’de yayınlamayı planlıyorum. Bana daha fazla düşmanca davranılacağı varsayımıyla, daha sonraki bir tarihe, hepimizin daha medeni hissettiği bir zamana yeniden planlayabiliriz. Sadece kelimeyi söylemen yeterli. Aksi takdirde planladığımız gibi 30 Kasım’da devam edeceğiz. Teşekkür ederiz.

KyberSwap’ın tehditlerinden etkilenmeyen hacker, saygıyla muamele edilmeleri halinde müzakere etmeye hazır olduklarını belirterek meydan okumaya devam etti. Saldırgan, 30 Kasım’da yayınlanması planlanan KyberSwap ile yeni bir anlaşma önerdi, ancak düşmanlık devam ederse yayınlanmayacağını uyardı.

Dikkatinizi çekebilir: Chainlink’ten Yeni Mekanizma!

Bu son gelişme, çalınan fonların kaderi havada kaldıkça kripto para birimi topluluğuna şok dalgaları gönderdi. Saldırgan’ın daha medeni bir müzakere tonu talepleri, dostane bir çözüme ulaşma isteği sinyalini verebilir, ancak KyberSwap ekibinin yasal işlem ısrarı durumu daha da tırmandırabilir.

Müzakereler devam ederken, kripto para birimi topluluğu, çalınan fonların hak sahiplerine iade edilmesini sağlayacak bir çözüm umarak nefesini tutarak izliyor. Ancak, her iki taraf da ayak dirediği için sonuç belirsizliğini koruyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir