Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.041
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.041
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Chainlink, Staking Mekanizmasını Yükseltiyor!

Chainlink ve Circle İş Birliği: Yenilikçi USDC Transferi

Merkeziyetsiz bilgi işlem protokolü Chainlink, yerel stake etme mekanizmasını yükselterek, 45 milyonluk genişletilmiş havuz boyutuyla Chainlink Staking v0.2’yi piyasaya sürdü.

Mevcut olan v0.1 sürümü kullanıcıların stake edilen LINK’lerini ve ödüllerini yeni sürüme geçirmeleri için dokuz günlük bir “öncelikli geçiş” dönemi bugün başlıyor.

Yapılan açıklamaya göre erişim, sırasıyla 7 Aralık ve 11 Aralık’tan itibaren erken erişim ve genel erişim aşamaları aracılığıyla diğer katılımcılara da genişleyecek ve kullanıcıların 15.000 LINK’e kadar stake etmelerine olanak tanıyacak.

Chainlink, staking havuzu boyutunu, şuan dolaşımdaki arzın %8’i olan 45 milyon LINK’e çıkararak, daha fazla LINK token sahiplerine ulaşmak istiyor. Genişleme, Chainlink’in ağa ekstra bir güvenlik katmanı eklemeyi amaçlayan v2.0 planının bir parçası.

Chainlink, kripto ağları arasında en yaygın kullanılan oracle ağıdır ve blockchain uygulamalarına harici gerçek dünya verileri sağlar. Chainlink staking ilk olarak Aralık ayında hayata geçirildi ve tokenin faydası artırıldı. Ayrıca LINK sahiplerinin oracle hizmetlerinin performansını desteklemesine ve ağın güvenliğini sağlamaya yardımcı oldukları için ödüller kazanmaları sağlandı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Başlangıçta sadece 25 milyon LINK token ile sınırlı bir havuzla Ethereum ETH/USD fiyat akışını güvence altına almak için staking amacıyla erişilebiliyordu.

Şirketin kurucu ortağı Sergey Nazarov, “Chainlink Ağı tarafından güvence altına alınan ve ödenen değer miktarında tutarlı bir artış gördüğümüz için, kripto ekonomik güvenliği geliştirmek giderek daha önemli hale geliyor.” Dedi. “Staking v0.2 önemli yeni güvenlik özellikleri sunuyor ve sistemi önümüzdeki yıl daha da büyümeye hazırlıyor.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir