Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.172
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.172
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

KyberSwap Hacklendi Ve 46 Milyon Dolar Çalındı

Kyberswap, DEX, Kyberswap hacklendi, dex hacklendi, kyberswap platform,

KyberSwap, çoklu blok zincirindeki istismar sonucu milyonlarca Ether ve diğer varlıkların çalınmasına maruz kaldı. Son yapılan merkezi olmayan finans istismarında, KyberSwap borsasından 46 milyon dolar değerinde çeşitli kripto para varlıklarının çalındığı tahmin ediliyor.

Kyber Network ekibi, 23 Kasım’da bir tweet ile kullanıcılarını KyberSwap Elastic’in “bir güvenlik ihlali yaşadığı” konusunda uyardı. Ekip, kullanıcılara önlem olarak varlıklarını geri çekmelerini önerdi ve durumu incelemeye devam ettiklerini ekledi.

Bu haberin yayınlandığı sırada, çalınan varlıkların tam miktarı veya hırsızın kim olduğu hakkında daha fazla bilgi bulunmamaktadır. Kyber Network ekibi durumu aktif olarak takip ediyor ve daha fazla bilgi geldikçe kullanıcılarına bilgi vermeyi planlıyor.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Blockchain detektifleri, fiili kullanımda olan ve sömürülen cüzdan adreslerini belirledi. Debank verilerine göre, söz konusu saldırıda yaklaşık 20 milyon dolarlık Sarılmış Ether (wETH), 7 milyon dolarlık Sarılmış Lido’da yatırılmış Ether (wstETH) ve 4 milyon dolarlık Arbitrum (ARB) olmak üzere toplamda yaklaşık 46 milyon dolarlık varlıklar çalındı.

Çalınan fonlar, Arbitrum, Optimism, Ethereum, Polygon ve Base de dahil olmak üzere birden fazla zincire dağıtıldı. Bir gönderide Blockchain detektifi “Spreek”, bu durumun bir onaylama sorunu ile ilgili olmadığını, yalnızca Kyber havuzunda tutulan toplam değeriyle ilgili olduğunu belli etti.

Saldırgan, protokol geliştiricileri ve DAO üyeleri için, “Müzakerelere, tamamen dinlendiğimde başlayacağım” ifadesiymiş gibi bir mesaj bırakarak zincir üzerinde bir iz bıraktı.


İlginizi Çekebilir: Genesis, Hangi Kripto Para Borsasına Dava Açtı?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir