Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.352
% 2.27
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.352
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Chainalysis ve KPMG Kanada İçin Güçlerini Birleştiriyor

KPMG’nin Kanada kolu, kuruluşların artan kriptoyla ilgili dolandırıcılıkla mücadele etmesine yardımcı olmak için blockchain veri platformu Chainalysis ile iş birliği yaptı.

Yapılan açıklamaya göre, ortaklık KPMG’nin Chainalysis’in “Çözüm Sağlayıcısı” programına katılarak “kripto para borsalarına, finansal kurumlara, kolluk kuvvetlerine ve devlet kurumlarına sıkı izleme, destek, yönetişim ve risk yönetimi” sunacağını gösteriyor.

KPMG profesyonelleri, müşterilere yasa dışı kripto tabanlı faaliyetleri tespit etme bununla beraber gelişen kripto düzenlemelerine uymak ve mevcut kara para aklamayla mücadele uyumluluğunu geliştirmek için tasarlanan programın bir parçası olarak “Chainalysis Sertifikalı Araştırmacıları” olacak.

Kanada’daki KPMG’nin adli tıp lideri Enzo Carlucci, “Kripto varlık borsaları, kripto yerli şirketleri, finans kurumları, hükümet ve kolluk kuvvetleri, suç faaliyetlerini araştırmak için ‘kriptoyu takip etmelerine’ yardımcı olacak yenilikçi yollar arıyor.” Dedi.

KPMG müşterileri, Chainalysis ile işbirliği yaparak Chainaliz’in tescilli blockchain veri izleme teknolojisinden faydalanabilir, bu da potansiyel suç faaliyetlerinin daha iyi tanımlanmasını ve daha hızlı yanıt sürelerini sağlayabilir.”

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Chainalysis kurucu ortağı ve Baş Strateji Sorumlusu Jonathan Levin, “Müşterilerimiz, Kanada’nın en büyük profesyonel hizmet firmalarından biriyle işbirliği yaparak, etkili işleminizi bilin (KYT) kuralları, daha güçlü kara para aklamayı önleme protokolleri ve sağlam soruşturma stratejileri oluşturmak için KPMG’nin güvenilir adli tıp ve kripto varlık danışmanlığı uzmanlarının uzmanlığından yararlanabilirler. “ Diye ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir