Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.837
% 1.61
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.837
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Chainalysis, Personel Ekibini Küçültüyor!

Kripto para analizi alanında faaliyet gösteren Chainalysis , 2020 yılının sonunda piyasa koşullarının zorluğunu gerekçe göstererek yüzde 15 oranında personel indirimi yaptığını duyurdu. Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Michael Gronager, 8 Aralık 2020 tarihinde çalışanlara gönderdiği bir e-postada, işten çıkarmaların şirketin uzun vadeli başarısı için gerekli olduğunu belirtti.

Chainalysis, blok zinciri verilerini kullanarak kripto para işlemlerini gerçek dünya varlıklarıyla ilişkilendiren ve dolandırıcılık, hack ve sahtekarlık gibi suçları tespit eden bir şirket. Chainalysis’in müşterileri arasında BNY Mellon ve Barclays gibi finansal kurumlar ve ABD Vergi Dairesi’nin Suç Araştırma bölümü gibi devlet kurumları bulunuyor. Şirket, 2014 yılında Michael Gronager, Jan Moller ve Jonathan Levin tarafından kuruldu ve Bitcoin izleme işine adanmış ilk girişim şirketi oldu.

Chainalysis

Chainalysis, 2020 yılında 100 milyon dolarlık bir C Serisi yatırım turu tamamladı ve şirketin değerlemesi 1 milyar dolara ulaştı. Ancak, kripto para piyasasındaki dalgalanmalar ve düzenleyici belirsizlikler nedeniyle şirket, gelir hedeflerini tutturmakta zorlandı. Gronager, e-postasında, “Piyasa koşulları, özellikle de kripto para birimlerinin düzenlenmesi konusunda, beklediğimizden daha yavaş ilerliyor” dedi.

İlginizi Çekebilir:  KuCoin Rezerv Kanıtını Yayımladı!

İşten çıkarmalar, şirketin mühendislik, ürün ve müşteri başarı ekiplerini etkiledi. Gronager, işten çıkarılan çalışanlara teşekkür ederek, “Hepinizin katkıları, Chainalysis’i bugün olduğu yere getirdi ve kripto para ekonomisine güven ve şeffaflık sağlamamıza yardımcı oldu” ifadelerini kullandı.

Chainalysis, işten çıkarmalara rağmen kripto para sektöründe lider bir rol oynamaya devam edecek. Şirket, 2020 yılında birçok önemli rapor yayınladı ve kripto para suçlarıyla ilgili bazı yüksek profilli davaları çözmeye yardımcı oldu. Şirket, ayrıca DeFi ve NFT gibi yeni kripto para trendlerine uyum sağlamak için ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Gronager, “Kripto para birimleri, yeni pazarlar açtı ve küresel ekonomiyi daha büyük, daha adil ve daha derinden entegre hale getirdi. Bu dönüştürücü teknolojinin sunduğu şeyin sadece başlangıcını görüyoruz” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir