Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.460
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.460
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Yeni CEO’su Richard Teng Kimdir?

Richard Teng, finansal hizmetler ve düzenleyici alanında üç on yıldan fazla deneyime sahip deneyimli bir yöneticidir. Abu Dhabi Global Market (ADGM) Finansal Hizmetler Düzenleme Kurumu’nun eski CEO’su olarak görev yaptıktan sonra, Binance’e katıldı ve kısa sürede önemli bir liderlik rolüne yükseldi.

Binance’deki kariyerine Ağustos 2021’de Binance Singapur CEO’su olarak başlayan Richard Teng, daha sonra MENA bölgesine, Avrupa bölgesine ve sonuç olarak Binance’in ABD dışındaki tüm bölgelerine başkanlık yaptı. Bu süreçte, bölgesel ekipleri stratejik ortaklıklar kurmaya, yenilik ekosistemini desteklemeye ve kripto ekosistemini genişletmeye odaklandı.

Kasım 2023’te Binance’in CEO’su olarak atanmasıyla birlikte, Teng, şirketin temellerinin güçlü olduğunu ve parlak bir gelecek hedeflediklerini belirtti. Finansal hizmetler ve düzenleme alanındaki geniş deneyimini kullanarak, kullanıcı güvenliği ve şirketin mali gücüne vurgu yaparak Binance’i daha da ileri taşımayı planlamaktadır.

Dikkatinizi çekebilir: Sam Altman Yeniden Dönüyor!

Teng’in odak noktaları şunlardır:

1. Kullanıcılara şirketin mali gücüne, güvenliğine ve emniyetine güvenebilecekleri konusunda güvence vermek.
2. Yenilikçiliği teşvik eden yüksek standartları küresel olarak desteklemek ve önemli tüketici korumalarını sağlamak için düzenleyicilerle işbirliği yapmak.
3. Web3’ün büyümesini ve benimsenmesini desteklemek için ortaklarla birlikte çalışmak.

Ayrıca, Binance’in eski CEO’su Changpeng Zhao’nun Adalet Bakanlığı’nın yaptırım ihlalleri nedeniyle istifasının ardında yatan nedenlere de değinildi. ABD Adalet Bakanlığı’nın yaptığı soruşturma sonucunda Binance’e yöneltilen suçlamaların çözümü için 4.3 milyar dolarlık bir ceza ödendiği ve Changpeng Zhao’nun istifa ettiği belirtilmiştir. Zhao’nun ayrıca 3 yıl boyunca Binance’da görev alamayacağı ifade edilmiştir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir