Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.636
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.636
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

KyberSwap Hacker Topluluğu Şok Etti!

KyberSwap Hacker Topluluğu Şok Etti! 46 milyon dolarlık KyberSwap açığından sorumlu olan hacker, çalınan fonların geri dönüşü için iddialı talepleriyle kripto para topluluğunu sarstı. Benzeri görülmemiş bir hareketle, hacker Kyber şirketi üzerinde tam yönetim kontrolü talep ediyor ve KyberDAO yönetim mekanizması, tüm şirket belgeleri ve varlıkları ve şirketin yöneticileri için büyük bir ödeme talep ediyor.

Girişken bir zincir üstü mesajda, hacker liderliklerinde dönüştürülmüş bir KyberSwap için vizyonlarını ortaya koydu. Platformun baştan sona yenilenmesini vaat ediyorlar, bu da onu şu anki 7. en popüler merkezi olmayan borsa (DEX) konumundan çığır açan bir kriptografik projeye taşıyacak. Likidite sağlayıcılarına, pazar yapıcı çabaları için geri ödemelerle ödüllendirileceklerini, token sahipleri ve yatırımcıların ise tokenlerinin değer kazanma beklentisiyle sevinç duyabileceklerini iddia ediyorlar.

Dikkatinizi çekebilir: Yearn Finance Nedir?

Bazı kişiler hacker’ın taleplerini eylemlerini meşrulaştırmak için atılan umutsuz bir girişim olarak görürken, diğerleri bunların merkezi olmayan finans (DeFi)’nin geleceği için tehlikeli bir emsal teşkil ettiğinden korkuyor. Hacker’ın platform için mevcut yönetiminden daha iyi bir planı olduğunu iddia etmesi kuşkuyla karşılanıyor ve herhangi bir yasal işlem yapılırsa “antlaşmayı” geçersiz kılma tehdidi, hacker’ın niyetleri konusunda endişelere yol açıyor.

KyberSwap ekibi henüz hacker’ın taleplerine yanıt vermedi, ancak baskı artıyor. 10 Aralık’taki son tarih yaklaşıyor ve KyberSwap’ın kaderi belirsizliğini koruyor. Hacker çalınan fonları elinde bulunduruyor ve platformun işleyişini bozma gücüne sahipken, KyberSwap’ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir