Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.733
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.733
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Grayscale, GBTC’den Düşük Ücretli Bitcoin Mini Trust Spinoff için SEC Onayı İstiyor

Grayscale

Grayscale, amiral gemisi GBTC spot bitcoin borsa yatırım fonuna (ETF) kıyasla daha düşük ücretlere sahip olacak Grayscale Bitcoin Mini Trust (BTC) adlı yeni bir ürün piyasaya sürmeyi planlıyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yakın zamanda yapılan bir başvuruda Grayscale, GBTC hisselerinin bir kısmını Bitcoin Mini Tröstü’ne tahsis etmek için onay istiyor.

Onaylanması halinde, GBTC’deki yatırımcılar yeni tröste geçişte sermaye kazancı vergisine maruz kalmadan genel ücretlerin düşürülmesinden yararlanacak.Bu hamle, özellikle daha düşük ücret yapıları sunan yeni rakipler ışığında, GBTC’nin nispeten yüksek ücretlerine ilişkin endişeleri gidermeyi amaçlıyor.

Grayscale‘in ETF’sinin mini bir versiyonunu sunma kararı sektörde alışılmadık bir durum değil, ancak fonu kurumsal bir spinoff yoluyla oluşturma yaklaşımı onu tipik tekliflerden ayırıyor.GBTC’den son zamanlarda yaşanan çıkışlara rağmen fon, kripto piyasasındaki yükselişten faydalanarak varlık değerini korudu.

Bununla birlikte, kayıtlı yatırım danışmanları ve broker ağları için ücret hususları çok önemli hale geldiğinden, daha uygun maliyetli bir alternatif sunmak piyasa talepleriyle uyumludur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir