Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.256
% 4.53
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.256
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Grayscale ve Coinbase Ether ETF’si için SEC ile Görüştü!

Grayscale ve Coinbase bu hafta federal düzenleyicilerle bir görüşme daha gerçekleştirerek şirketlerin bir eter spot borsa yatırım fonu kurma planlarında ilerleme kaydetti.

Şirketler Çarşamba günü SEC’e, yatırımcıları piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para biriminin fiyat hareketlerine maruz bırakacak olan spot eter ETF’nin güvenliği konusundaki endişelerini gidermeye çalıştı.

Grayscale başarısız olan Ethereum’unu dönüştürme sürecinde yatırımcıların kripto tabanlı yatırım seçeneklerine erişimini daha da genişletebilecek bir hareket olan ETF’ye güvenin.

Yapılan toplantıda Coinbase tarafından bir sunum SEC’in web sitesinde yayınlandı.

Görüşmeler, SEC’in bir düzineden fazla spot bitcoin ETF’sini onaylamasından iki ay sonra gerçekleşti; bu, birçok kripto para biriminin fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesine yardımcı oldu ve yatırımcıların kripto yatırım ürünlerine olan talebini yoğunlaştırdı.

Hem Bitcoin hem de Ethereum fiyatları Cuma günü rekor seviyelere ulaşarak sırasıyla 70.000 Dolar ve 4.000 Doları aştı.

Coincbajase, SEC’in Spot ETH ETF’ini Onaylamasını İstiyor

Coinbase, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu (SEC) Gri Tonlamalı Ethereum’u listelemeye çağırdı. Şirketin baş hukuk sorumlusu Paul Grewal’e göre ticaret için güven kazanalıması gerekiyor.

Grewal, X’te yaptığı açıklamada Coinbase’in SEC’in yorum talebine yanıt verdiğini duyurdu. Coinbase’in onay için gereken “yasal, teknik ve ekonomik gerekçeyi” sağladığını söyledi.

Ayrıca “Mektubumuz, konuya en ufak bir ilgi gösteren herkesin bildiği bir şeyi ortaya koyuyor: ETH bir menkul kıymet değildir. Aslında Birleşme öncesinde ve sonrasında SEC, CFTC ve piyasa, ETH’ye bir menkul kıymet olarak muamele etmemişti. Güvenlik ama bir meta,” dedi.

Analistler, SEC’in spot Ethereum ETF’lerini bu yılın Mayıs ayı gibi erken bir tarihte onaylayacağını tahmin ediyor. Geçtiğimiz Ekim ayında Grayscale ve NYSE Arca, Grayscale Ethereum tröstünü spot eter ETF’ye dönüştürmek için başvuruda bulundu.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir