Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.487
% 4.38
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.487
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Grayscale ve Coinbase, Spot Ether ETF’leri İçin SEC İle Görüştü

Grayscale ve Coinbase, bu hafta federal düzenleyicilerle bir araya gelerek, spot ether exchange-traded fund (ETF) piyasaya sürme planlarında ilerleme kaydetti.

Şirketler, Çarşamba günü, piyasa değeri açısından ikinci en büyük kripto para birimi olan Ether’in fiyat hareketlerine yatırımcıları maruz bırakacak olan spot Ether ETF’nin güvenliği konusundaki Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) endişelerini gidermeye çalıştı. Grayscale, şu anda yatırımcılara doğrudan Ether erişimi sunmayan mevcut Ethereum Trust’ını bir ETF’ye dönüştürme sürecinde.

SEC, kısa süre önce bir düzineden fazla spot Bitcoin ETF’i onayladıktan sonra, Bitcoin’in fiyatında bir artışa ve diğer kripto paralar için benzer yatırım ürünlerine olan talebin artmasına neden oldu. Coinbase tarafından toplantıda sunulan, önerilen spot Ether ETF’yi detaylandıran bir sunum, toplantının ardından SEC tarafından kamuoyuna açıklandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir