Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.482
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.482
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitwise: Büyük Kurumlar 2. Çeyrekte Bitcoin ETF’lerine Yatırım Yapmaya Başlayacak

Bitwise, Bitcoin’e yatırım yapmak isteyen çeşitli büyük finansal ve kurumsal kuruluşlarla “ciddi durum tespiti görüşmeleri” yürüttüğünü açıkladı.

Bitwise CIO Matt Hougan, “trilyonlarca dolarlık varlığı temsil eden” kurumların ikinci çeyrekte spot Bitcoin ETF’lerine yatırım yapmaya başlamasının beklendiğini söyledi.

Hougan, yatırımcılara gönderdiği haftalık notta bu bilgiyi paylaştı ve notun bazı kısımları sosyal medyada yer aldı.

Kurumsal İlginin Artması

Hougan, Bitwise’ın ve muhtemelen diğer Bitcoin ETF ihracı kuruluşlarının, Bitcoin’e maruz kalmak isteyen çeşitli büyük finansal ve kurumsal kuruluşlarla “ciddi durum tespiti görüşmeleri” yürüttüğünü yazdı.

Kimlikleri hakkında daha fazla bilgi vermeden, bu kuruluşların “büyük aracı kurumlar, kurumsal danışmanlar ve büyük şirketler” içerdiğini ekledi.

Bitwise CIO’ya göre, bu üç kategorideki kurumlar, ikinci çeyrekte Bitcoin’e “ilk önemli akışı” başlatacak. Akışın “yıl boyunca hızlanmasının” beklendiğini de sözlerine ekledi.

Bitcoin ETF Alıcıları

ABD’de 11 Ocak’ta piyasaya sürülmeleriyle birlikte spot Bitcoin ETF’leri, tarihin en başarılı ETF lansmanlarından biri haline gelerek hızla 8,9 milyar dolarlık net giriş elde etti.

Hougan’ın notu, spot Bitcoin ETF’lerinin hedge fonları ve varlık yönetim şirketleri gibi karmaşık kuruluşlardan bireysel yatırımcılara kadar her tür yatırımcıdan büyük ilgi gördüğünü ortaya koydu.

“Bitcoin ETF’lerinin piyasaya sürülmesi, profesyonel yatırımcıların Bitcoin piyasasına girmesi için bir köprü olarak duyuruldu. Son yedi hafta boyunca yaşadığımız deneyim bunu açıkça doğrulamaktadır.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir