Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.880
% 1.41
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.880
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Gate.io Borsası Kayıt İşlemleri ve Kullanım Detayları

Gate.io Borsası Kayıt

Gate.io borsası yüksek hacimli kripto para borsaları arasında yer alan ve en fazla kripto para birimine sahip, dijital varlık işlemi gerçekleştirerek kolay alım-satım yapabileceğiniz kripto varlık platformudur. Gate.io Hong Kong içinde kayıtlıdır. Şu anda Gate.io borsasında 1530 üzerinde coin ve 2750 üzerinde işlem çifti vardır.

Dünyanın en güvenilir kripto para borsaları arasında yer alan ve işlem hacmi bakımından geniş bir yelpazeye sahip Gate.io borsasına kaydınız yoksa indirimli kayıt linkimiz ile kayıt işleminizi gerçekleştirerek hem indirim kazanır hem de bir çok fırsattan faydalanabilirsiniz.

Güvenlir bütün borsaların indirimli kayıt linklerine bağlantı aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Müşterileri için sadelik ve kullanım kolaylığı, Gate.io gibi çok yönlü bir borsa için çok önemlidir. Bu nedenle platform, başlıca rakiplerinden olan Binance, KuCoin ve diğerlerine benzer bir arayüz kullanmaktadır. Tecrübeli yatırımcıların yanında ekosisteminde yeni olan yatırımcıların kolaylıkla borsayı kullanabileceklerine emin olabilirsiniz.

Arama işlevini kullanarak veya ana menüde gezinerek pazarları bulmak oldukça kolaydır. Platform, basit ve profesyonel (TradingView) grafik görünümünden birini seçim yapabilmenizi sağlar. Ekranın sağ tarafıdan emir defterlerine ulaşabilir ve emir işlemlerinizi kolaylıkla bu kısımdan gerçekleştirebilirsiniz. Normal emirlerin yanı sıra, Kısmi Görünme Koşullu emirler ve Anında-İptal (IOC) emirleri de verebilirsiniz.

Gate.io borsası

Gate.io borsasında nasıl hesap oluşturulur, nasıl onay sürecinden geçilir, hesap güvenliği nasıl yükseltilir ve ”KYC” işlemi nasıl gerçekleştirilir gibi konuları adım adım inceleyelim :

Adım 1: Gate.io borsasına kayıt olmak için Gate.io web sitesine gidin ve sağ üstteki “Kaydol” (Sign up) düğmesine tıklayın. İlgili kayıt sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. İlgili sayfada sizlerden e posta adresiniz ve Gate.io borsasına giriş işlemlerinde kullanmak için şifre belirleyip girmeniz istenmektedir.

Gate.io borsası

Adım 2: Kayıt işleminiz için google, metamask ve apple bağlantılarınızıda kullanabilirsiniz. Kullanıcı adınızı, e-posta adresinizi ve şifrenizi girin. Ardından “18 yaşında veya daha büyük olduğumu onaylıyorum ve Gate.io Kullanıcı Sözleşmesi Gizlilik Politikasını kabul ediyorum” seçeneğini işaretleyin ve “Üye Ol” butonuna tıklayın.

Adım 3: Fon şifrenizi belirleyin ve “Hesap oluştur”a tıklayın. Bu noktada fon şifrenizin en az 6 karakterden oluştuğunu ve giriş şifrenizle aynı olamayacağını hatırlatmakta fayda var. Fon şifresi genellikle yaptığınız al sat işlemlerinizde, güvenliğiniz için sizlerden talep edilecektir.

Bu aşamalardan sonra e-posta adresinize bir aktivasyon e-postası gönderilecek. Hesabınızı etkinleştirmek için e-postadaki talimatları izleyerek kayıt işleminin geri kalanını tamamlayabilirsiniz. Talimatları gerçekleştirip işlemleri tamamladığınızda, “E-posta etkinleştirildi, lütfen oturum açın” seçeneğini tıklayarak oturumunuzu açabilirsiniz.

Gate.io platformunda işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilmek içinKYC yani kimlik doğrulama işlemini başarıyla gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

KYC Neden Gereklidir?

Tüm Gate.io kullanıcılarının, varlıklarının güvenliğini korumak, dijital varlık endüstrisinin uyumlu bir şekilde gelişmesini sağlamak ve dolandırıcılık, kara para aklama ve gasp gibi yasa dışı faaliyetleri önlemek için KYC doğrulamasını tamamlamaları gerekmektedir. Yalnızca KYC doğrulamasını geçen kullanıcılar para yatırma, çekme, P2P ticareti ve Startup projesine abone olma gibi hizmetleri kullanabilir.

Kyc doğrulama konusunda daha detaylı bilgi için, ilgili ”Kripto Piyasasında KYC Nedir? Neden Önemlidir?” makalemizi okuyabilirsiniz.

KYC İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir ?

Gate.io borsasına kayıt işleminizin ardından bir çok işlemi gerçekleştirebilmek için ”KYC” yani kimlik doğrulama işlemini gerçekleştirmeniz gerekmekte. Bunun için ana sayfaya giderek sağ üst köşedeki profil sekmesini tıklıyoruz ve açılan sayfada ”KYC” kimlik doğrulama sayfasına giriş yapıyoruz. Ardından bu kısımda sizler 3 adet doğrulama gerçekleştirmeniz gerekmekte.

Sizler temel bilgileriniz ile ”KYC-1” işleminizi tamamlarken, Gelişmiş doğrulama ile de ”KYC-2” işlemlerinizi tamalayabilirsiniz. Dilerseniz son olarak adres doğrulama yani ”KYC-3”işlemlerinizi gerçekleştirip güvenlik taramasından sorunsuz vir şekilde geçmiş olursunuz.

Bu noktada kimlik belgesinin süresinin dolmamış olması ve sizin beyan ettiğiniz bilgiler ile kimlik belgesindeki bilgilerin birebir uyuşması gerektiğini unutmamanız gerekiyor. Doğrulama süreci yaklaşık olarak 12 saat içerisinde sonuçlanıyor.

Bunlara ek olarak kullanıcılar Gate.io’da hesaplarının güvenliklerini üst düzeyde korumak için; Google Authenticator ile iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA), SMS 2FA, giriş doğrulamaları, ek para çekme şifreleri, Fon şifreleri oturumları gibi pek çok seçenekten faydalanabilirler.

Gate.io

Gate.io Borsası Hizmetleri

Borsanın sizlere sunmuş olduğu hizmetlere ve detaylarına göz atacak olursak :

  • Kripto satın alım işlemleri: Gate.io ile banka havalelerini veya kredi/banka kartınızı kullanarak 80 üzeri geleneksel para birimiyle kripto para varlıklarını anında güvenli bir şekilde satın alabilir ve satabilirsiniz.

Gate.io borsası

  • Spot ve kaldıraçlı işlemler: Gate.io, kullanıcıların spot piyasalarda kaldıraç ve ETF’lerle Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), ve binlerce yüksek kaliteli kripto parayı kolayca takas etmesine olanak tanır.
  • Kalıcı sözleşmeler: Borsada kalıcı sözleşmeler, maksimum 100 kat kaldıraç ile iki yönlü pozisyonları destekler. Dolayısıyla kullanıcılar short ya da long pozisyonlar ile gelirini artırma şansı elde ederler.

Gate.io borsası

  • Copy Trading ve Strateji Trading : Gate.io, çeşitli nicel stratejileri de kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca Lider Tablosunda en çok kazananların stratejisini de Gate.io ile kopyalayabilir en iyi Traderlarla işlemler eş zamanlı işlemler gerçekleştirebiliesiniz.

Gate.io borsası

  • Gate.io Finance: HODL & Earn, Crypto Lending, vb. gibi esnek ve yüksek verimli finansal ve varlık yönetimi hizmetleri için tek elden çözüm sunmak için tasarlanmıştır.

Gate.io Borsası Özellikleri

  • İşlevsel Bir Platform: Gate.io’da kullanıcılar kripto para piyasalarında güvenli bir şekilde işlem yapabilirsiniz. 100 kat kaldıraç ile marjin işlemlerden faydalanabilir ve fon ödünç alabilir veya ödünç verebilirsiniz. Gate.io’da startuplar ile ücretsiz token airdrop’larına katılım sağlayabilir, bu sayede güzel kazançlar elde edersiniz.
  • Yüksek kripto para birimi sayısı: Gate.io bir altcoin borsasıdır. Şu anda Gate.io borsasında 1530 üzerinde coin ve 2750 üzerinde işlem çifti vardır.
  • Düşük Fee ücretleri: Çoğu altcoin borsası gibi Gate.io da düşük ücretli hizmet sunmayı amaçlıyor. Özellikle indirimli kayıt linkimizle kaydolarak başladığınız Gate.io borsası ile ticaret maceranızda, düşük fee ücretleriyle karşılaşacağınıza emin olabilirsiniz. Platformdaki bir işlem, toplam emir tutarının %0,2’sine mal olur.
  • Güvenli Ticaret: Gate.io borsasında güvenlik konusunda, kullanıcıların hesaplarını güvence altına almalarının birden fazla yolu vardır. Platformda bunu sağlamak için birçok yerleşik güvenlik mekanizması bulunmaktadır. İşte bu güvenlik mekanizmalarından bazıları :
  • Müşteri Desteği: Gate.io’da tüm kullanıcılara sunulan 7/24 canlı sohbet sunmaktadır. Bunun yanı sıra SSS bölümü ve Yeni Kullanım Kılavuzu içeren kapsamlı bir destek veritabanı bulabilirsiniz. Alternatif olarak, daha ayrıntılı konular için için destek ticket’ları oluşturabilir ve bir çok sorunuza yanıt bulabilirsiniz.
  • Geniş Dil Seçeneği Yelpazesi: Gate.io borsasında Türkçe ve İngilizce dil desteği başta olmak üzere bir çok dil seçeneği mevcuttur.

Borsa, aşağıdaki eyaletlerin sakinleri ve vatandaşları için mevcut değildir:

  • Washington (U.S.)
  • New York (U.S.)
  • Küba
  • İran
  • Kuzey Kore
  • Sudan
  • Suriye
  • Pakistan
  • Venezuela
  • Kırım

Gate Token Nedir ve Neden Alınır?

Gate Token Gate.io borsasının yerel token’ıdır.Gatechain ana ağının yerel kripto para birimidir. Gate.io ekosisteminin önemli bir parçası olan Gate Token (GT), VIP kademe yükseltme, işlem ücreti ödeme, özel etkinliklere katılım gibi pek çok çeşitli durumda kullanılabiliyor.

Gate Token Coinmarketcap verileri :

Gate Token’ı sizler indirimli kayıt linki sayesinde kayıt olduğunuz gate.io borsası üzerinden alabilirsiniz.

Gate Borsasından altcoin almak için Kayıt linki 

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamı gelsin istiyorsanız Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Gate.io Borsası Kayıt İşlemleri ve Kullanım Detayları” te bir düşünce

  1. Pingback: Gate Borsa Token Fiyat Analizi - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir