Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.647
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.647
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Gate Borsa Token Fiyat Analizi

Bugün sizlere Gate Borsa Token‘in fiyat analizini sunacağız.Gate Token  en eski kripto para borsaları arasında yer almaktadır. 2013 yılında Lin Han tarafından Çin’de kurulan bir kripto para borsasıdır. Gate.io, Çin’de kurulmasına rağmen daha sonra Çin’in baskıları nedeniyle merkezini ABD’ye taşımıştır. Gate.io, Cryptocurrency Exchange Ranking (CER) tarafından 2020 yılında en güvenilir kripto para borsası seçilmiştir.

Gate Borsa Token Avantajları

  • Gate.io, 1000+ işlem çiftini destekleyen ve 800’ü aşkın kripto para birimini listeleyen nadir borsalar arasında yer almaktadır.
  • Havuz, ödül ve çekiliş sistemlerinde sunulan yüksek kazanç oranlarına sahiptir.
  • VIP üyelik seviyeleri bulunmaktadır.
  • Daha önce hiçbir yerde listelenmeyen coinler, ilk olarak Gate.io’da listelenebilmektedir.
  • Vadeli işlem haricinde spot ticareti ve marjin ticareti gibi seçeneklere de sahiptir.
  • 7/24 canlı destek hizmeti sağlanmaktadır.Gate
  • NFT ticareti yapılabilmektedir.

Gate Borsa Token

Gate Borsa Token fiyat analizinde dip seviye bölgemiz 2.91$ olarak karşımıza çıkıyor.Bu bölge 2021 şubat ayında karşımıza direnç olarak çıkmıştı.Daha sonrasında 2021yılında 3 kere destek olarak çalışmıştır.2023 yılından sonra bu bölgeden bir yükseliş hareketi başlatmıştır.

Turuncu renk ile belirtiğimiz yükselen trend eğrisinin aşağıya doğru kırılımı gerçekleşmez ise ilk etapta 5.5$ seviyelerinin destek edineceğini düşünüyoruz.5.5$ seviyesinden sonra Gate Token düşen trendini  kırar ise bir yükseliş hareketi başlatabileceğini düşünüyoruz.Eğer yükselen trend eğrisi kırılır ise ilk destek seviyemiz 4.40$ bölgesidir.

Bu seviyelerde tutunamadığımızı varsayarsak ara destek 3.71$ bölgesi karşımıza çıkıyor.İkili dip yapabilme ihtimalini göz önüne bulundurduğumuzda destek bulacağımız bölge 3$ ‘dır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir