Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.635
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.635
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance, PEPE Ve FLOKI Coin’i Listeleyeceğini Duyurdu!

Binance, PEPE Ve FLOKI Coin'i Listeleyeceğini Duyurdu!

Son zamanların popüler memecoin’leri olan Pepe ve Floki dünyanın en büyük kripto borsası Binance tarafından listeleniyor.

Pepe Coin, popüler internet meme’i Pepe the Frog temalı bir kripto para birimidir. Pepe the Frog, internetin geniş kitleler tarafından kullanılan ve paylaşılan bir meme karakteridir. Pepe Coin, 2016 yılında ilk olarak tanıtılmıştır ve 2017 yılında piyasaya sürülmüştür. Son zamanlarda ise Pepe coin oldukça büyük bir popülerlik kazandı. Coin hakkında daha detaylı bilgi için makalemizi okuyabilirsiniz.

Floki Inu (FLOKI), ise köpek temalı bir memecoin olarak ortaya çıktı. Coin’in en büyük destekçisi, Elon Musk’ın kardeşi, Kimbal Musk’tır.

Binance borsasında hesap açmak ve indirimli komisyon linkinden yaralanmak için tıklayabilirsiniz.

Binance Pepe Coin’i Listeliyor

Binance, 5 Mayıs tarihinde yaptığı açıklamayla uzun zamandır beklenen meme token’ları FLOKI ve PEPE’yi Innovation Zone platformunda listeleyeceğini duyurdu.

Açıklama sonrası FLOKI, %70’lik bir artışla 0,000055 dolara kadar yükselirken, PEPE ise yaklaşık %45’lik bir artışla 0,00000288 dolara ulaştı.

Binance, yaptığı açıklamada FLOKI ve PEPE yatırma işlemlerinin başladığını ve çekme işlemlerinin ise listelenme tarihinden tam bir gün sonra başlayacağını söyledi. Bu listeleme ile birlikte yatırımcılar FLOKI/USDT, FLOKI/TUSD, PEPE/USDT ve PEPE/TUSD işlem çiftleriyle alım-satım yapabilecekler.

Ayrıca Binance, PEPE ve FLOKI’yi yeni ödünç alınabilir varlık olarak izole marjin işlemlere ekleyeceğini ve yatırımcılara USDT paritesinde izole marjin ticareti yapma fırsatı sunacağını açıkladı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance, PEPE Ve FLOKI Coin’i Listeleyeceğini Duyurdu!” te bir düşünce

  1. Pingback: Binance, Ek Bir Soruşturma ile Karşı Karşıya - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir