Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$65.237
% 2.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.237
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance, Ek Bir Soruşturma ile Karşı Karşıya

Binance

Binance, Rus yaptırımlarının olası ihlallerinden dolayı ABD tarafından inceleme altına alındı.


▪ Bloomberg’in haberine göre, ABD Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen bir soruşturma, Rusların ABD yaptırımlarını delmek için Binance borsası üzerinden para transferi yapmalarına izin verilip verilmediğini inceliyor. Şirket yöneticileri veya borsa henüz yasal bir suçlamayla karşı karşıya değiller.

▪ Bunun yanı sıra Binance, Amerika’da CFTC tarafından dava edildi ve IRS ile federal savcılar tarafından kara para aklamayı önleme yükümlülüklerini yerine getirip getirmediği konusunda inceleniyor. SEC de kayıt dışı yatırım sözleşmelerinin alım satımına aracılık edip etmediğini araştırıyor.

Binance, dünya genelinde birçok ülkenin regülatörleriyle çalışmakta ve yerel yasalara uymak için çaba göstermektedir. Ayrıca bu borsa, müşterilerinin güvenliği ve varlık koruması için gerekli adımları atarak sektörde öncü bir konuma sahiptir. Ancak, bu borsanın herhangi bir sorun yaşayıp yaşamayacağı konusu, yatırımcılarının aklında soru işareti bırakıyor.

▪ 2017 yılında Çin’de kurulan Binance, dünya genelinde en büyük işlem hacmine sahip kripto para borsalarından biridir. Bu borsa, kullanıcılarına kripto para alım satımı, marj işlemleri, vadeli işlemler, staking ve diğer finansal ürünlerin ticareti için bir platform sağlar. Borsanın kendi kripto para birimi olan Binance Coin (BNB) de bulunmaktadır ve işlem ücretleri için kullanılabilmektedir.


Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir