Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.785
% 2.23
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.785
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Fundstart’ın Kurucu Ortağı, Bitcoin ETF’si Onaylanırsa, Bitcoin…

Fundstrat’ın kurucu ortağı Tom Lee, lider kripto para birimi Bitcoin için iyimser bir fiyat tahminini paylaştı. Lee, Sec’den anlık bir Bitcoin ETF onayının, altta yatan varlığın fiyatının 150.000 $’ın üzerine çıkarabileceğini söyledi.

“Spot Bitcoin ETF onaylanırsa, talebin günlük bitcoin arzından daha fazla olacağını düşünüyorum” dedi.

Ayrıca, Bitcoin 150.000$ değilde 180.000$ bile olabilir.” dedi.

Lee, bu fiyat tahmininin, Bitcoin ETF’si Avrupa ülkelerinde değil, sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde onaylanmasına bağlı olduğunu belirtti.

Bugüne kadar SEC, şirketlerin ilk spot Bitcoin ETF’yi listelemek için yıllarca süren girişimlerinden sonra başvuruların bazılarını erteledi hatta reddetti. Bazı görüşlerde Sec’in değişikliğe gideceği düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde Coin Mühendisi blog yazısında eski SEC İnternet Uygulama Ofisi şefi John Reed Stark’ın görüşlerini belirtti.

Stark, 2024 ABD seçimleri ile beraber Sec başkanı Gensler’in görevden ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Lee, eğer Bitcoin Etf’si onaylanmazsa 2024’te gerçekleşecek olan Halving yani Bitcoin Ödül Yarılanmasının büyük yükseliş getireceğini söyledi. 4 yılda bir gerçekleşen Halving 26 Nisan 2024’te gerçekleşmesi planlanıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Sec Durdurulamıyor!

Kurum son zamanlarda aleyhine olan Ripple davasından vazgeçmedi ve kripto piyasası bu olaydan olumsuz etkilendi. Sec, Ripple için temyiz başvurusunda bulundu ve Ripple bu duruma karşı çıkarak iptal edilmesini talep etti. Fakat Sec kararından vazgeçmedi ve süreci hızlandırmaya başladı. Bu nedenle SEC’in Bitcoin ETF‘sini onaylaması bir hayli zor olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir