Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.900
% 2.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.900
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

FTX, Talep Portalını Yeniden Açtı

FTX talep portalı, borsa iflasına ilişkin alacaklı taleplerin yöneten temsilcisi Kroll’un bir siber güvenlik olayından etkilenen kullanıcı hesaplarının dondurulmasının çözülmesinin ardından tekrardan faaliyete geçti.

FTX, talep portalını duyuran açıklamasında, müşteri hesaplarının dondurulmasının “ihtiyati tedbir” olduğunu ileri sürerek, talep platformunda “ek güvenlik tedbirlerinin” uygulandığını kaydetti.

Ağustos ayında Kroll, “SIM değiştirme” saldırısının BlockFi, FTX ve Genesis konularında iflas talebinde bulunanların kişisel bilgilerini içeren belirli dosyalara erişim elde etmesine olanak sağladığını açıklamıştı.

Kroll olaydan sonra etkilenen kullanıcı hesaplarını dondurdu. Ancak şirket, saldırıda FTX şifrelerinin veya KYC bilgilerinin açığa çıkmadığını iddia etti.

FTX müşterilerinin Kroll’a tekrar açılan talep portalına kanıt sunmak için 29 Eylül’e kadar süreleri var. Alacaklıların henüz ne kadar kazanacağı belli olmasa da, FTX’in iflas davasındaki hakim yakın zamanda mülkün dijital varlıklarını nakde çevirmeye başlama planını onayladı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

SBF, Jüri Sorularını Beğenmiyor!

Savcılar, FTX CEO’su SBF’nin önümüzdeki ay yapılacak duruşma öncesinde potansiyel jüri üyelerine fedakarlık hareketi hakkında poz vermek istemesi nedeniyle avukatların sorularını geri çevirdi.

SBF’nin avukatları jüri üyelerine, kaynakların başkalarına yardım etmek için kullanılmasına odaklanan toplumsal hareket vb. birçok hareket dahil olmak üzere bir konu hakkında soru sorma teklifinde bulundu.

Savcılar geçtiğimiz gün ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’ne yaptıkları başvuruda soruların SBF’in zenginliği aracılığıyla dünyayı iyileştirmeye çalıştığı yönündeki anlatımını ince örtülü bir girişim olduğunu savundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir